Ana SayfaDizilerVuslat 17. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Bülent'in Hedefinde Aziz Var!

İlgili Postlar

Vuslat 17. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Bülent’in Hedefinde Aziz Var!

TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Vuslat 17. yeni bölümü ile 6 mayıs pazartesi akşamı izleyicisi ile buluşacak. Dizinin son bölümünde Kerem, Annetta’nın anneannesi olduğunu öğrenmişti. Ailesinin peşinde olan Kerem, dedesinin kim olduğunu öğrenebilecek mi? Büyük patron dedikleri Bülent Tahsin’in kendisine yaşattıklarının intikamını almak için ortaya çıkıyor. Bülent’in hedefinde Aziz var.

Pazartesi Dizileri 2019

Bülent’in Hedefinde Aziz Var!

Vuslat 17. bölüm yeni fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Aziz, babasına huzurlarını ne uğruna sattığını soruyor. Tahsin beyin korkusu ise Bülent beyin Aziz’i kendi karanlığına çekmesi. Gülten, elinde bıçakla Tahsin’e Alis’e ne yaptığını soruyor. Kerem ise kendisinden gizlenen gerçekleri aramak için Salih’in yanına gidiyor.

İşte Vuslat 17. bölüm 2. fragmanı..

VUSLAT 16. BÖLÜM ÖZETİ!

Fırat, arkadaşlarını eve getirerek annesiyle tanıştırır. Feride, Fırat’ın yanında Aziz’in öldürdüğünü zannettiği Şükrü’yü görür. Hemen Yalçın’ı arar ve Aziz’in öldürdüğü sandığı adamı gördüğünü söyler. Yalçın, Aziz’e Feride’nin Şükrü’nün yaşadığını öğrendiğini söyler. Yalçın, Feride’ye Aziz’in Şükrü’yü aylardır tedavi ettirdiğini, Fırat’ı Kerem’in adamlarını vurduğunu anlatır.

Kerem, Fırat’ın evine gider ve Anetta hanımı görmek istediğini söyler. Kerem, Anetta’ya elinde annesinin kendisiyle olan fotoğrafı ona gösterir ve tanıyıp tanımadığını sorar. Oda yıllardır görmediği torunu Kerem olduğunu söyler. Kerem, Anetta’ya sarılıp gözyaşlarını tutamaz.

Altan Şükrü’yü bulmak için seferber olur. Mahkeme gününe kadar Aziz, ceza evine nakledilir. Hasibe, Anetta’yı kandırıp bankadan paralarını çekmeye giderken Faik’e yakalanır. Faik, onun bu yaptığına çok kızar.

Aziz, mahkemeye çıkar son anda Altan Şükrü’yü, Kerem de Murat’ı bulur mahkemeye getirir. Aziz’in masum olduğu ortaya çıkar ve serbest kalır. Kerem, Anetta’nın yanına gider ve onu Sultan’a götüreceğini söyler. Kerem, Anetta’nın Sultan’ı kızı Alis sandığını öğrenir. Onu alarak eve götürür. Tahsin, o kadını neden getirdiğini sorduğunda anneannesini bulduğunu söyler.

Feride, Aziz için bir yemek düzenler. Aziz, Salih babanın yanına gider ve ondan yüzük alır. Aziz, Feride’ye evlenme teklif etmeye karar verir ve bunu Altan’a söyler. O sırada birisi gelir ve Bülent beyin kendisini görmek istediğini söyler. Aziz, arabaya binip gittiğinde karşısına Meczup çıkar.

Vuslat 17. Bölüm Fragmanı İzle! Büyük Patron Ortaya Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler