Ana SayfaDizilerKızım 31. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Demir'e Ne Olacak?

İlgili Postlar

Kızım 31. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Demir’e Ne Olacak?

Tv 8 ekranlarının sevilen dizisi Kızım 30. son bölümü ile ekranlara geldi. Kızım dizisinin final yapmasına bölümler kala heyecan yükseliyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Ahmet’in, Öykü ve Candan’ı kaçırdığını öğrenen Demir Ahmet’in peşine düşüyor. Mallarını kaptıran Reşat, Demir’i arayıp zararını ödemesini istiyor. Demir, Öykü ve Candan’ı kurtarmak için hayatını tehlikeye atıp Reşat’a teslim oluyor. Reşat, Demir’in kafasına silahını dayıyor. Demir’e ne olacak?

Cuma Dizileri 2019

Demir’e Ne Olacak?

Kızım dizisinin 31. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin son bölümünde; Rehin tutulan Öykü ve Candan’ı kurtarmak için Reşat’ın istediği parayı bulmak için Uğur ve Cemal seferber oluyorlar. Son çare olarak Murat’ın yanına giderek ondan para istiyorlar. Murat bu parayı vereceğini ama onlara güvenmediği için bir şartı vardır. Şartı ise polise gitmeleridir.

https://twitter.com/i/status/1124407268529799174

KIZIM 30. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Demir, Cemal ve Uğur, Ahmet’in yurt dışından kaçak içki işleri yaptığını öğrenip operasyonun polise ihbar edip yakalanması için beklerler. Kaçak içkiler depoya boşaltırken uzaktan izlerler. O sırada Ahmet’in depodan telaşlı bir şekilde arabasına binip uzaklaştığını görürler. Arif, Ahmet’i arayıp depoya baskın yapılacağı haberini vermiştir.

Ahmet bu olaydan sonra Demir’den intikam almak için yemin eder. Ahmet, uzaklaşırken Cemal onların peşine düşer. Ahmet, Demir’in ailesinin kaldığı evde kim varsa almaları için talimat verir. Ahmet, Demir’i arar ve ona peşlerini bırakmasını söyler. Ahmet, Demir’e kendisinin peşine düşene kadar sevdiklerinin peşine düşmesini söyler. Demir, eve gittiğinde evde kimseyi bulamaz.

Cemal, Demir’e sakinliğini korumasını mutlaka arayacaklarını söyler. Büyük zarar eden Reşat Ahmet’in saklandığı evi bulur. Reşat, Demir’i arayıp zararını karşılamasını söyler. Demir, kızları bırakıp kendisini almasını söyler. Para bulmak için akıllarına hiçbir şey gelmez. Son anda Murat akıllarına gelir ve Murat’a gidip para isterler. Murat, onlara hırsız oldukları için nasıl güveneceğini söyler. Parayı vereceğini ama polise gitmelerini ister.

Demir, kızına bir veda videosu çekip bırakır. Reşat’a teslim olacağını söyleyip onları bırakmasını söyler. Demir, kızı ve Candan’la vedalaşıp Reşat’a teslim olur. Reşat, Demir’in kafasına silahı dayar ve bir el silah sesi duyulur.

Kızım 30. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Demir Candan’la Vedalaşıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler