Ana SayfaDizilerKuzgun 13. Bölüm fragmanı İzle! Kuzgun Dila'nın İhanetini Öğreniyor!

İlgili Postlar

Kuzgun 13. Bölüm fragmanı İzle! Kuzgun Dila’nın İhanetini Öğreniyor!

Star Tv ekranlarının sevilen dizilerinden Kuzgun 13. yeni bölümü ile 8 mayıs çarşamba akşamı ekranlarda olacak. Dizinin son bölümünde; Kuzgun Kartal’ı son anda kurtarır. Bora bu seferde, Dila’yı rehin alır. Dila, Kudret’e kaçırıldığını söyler. Kuzgun, Kudret’den önce Dila’yı bulur ancak Bora’nın adamları onu etkisiz hale getirir. Kuzgun 13. Bölüm fragmanı geldi. Kuzgun Dila’nın ihanetini öğreniyor.

Çarşamba Dizileri 2019

Kuzgun Dila’nın İhanetini Öğreniyor!

Kuzgun 13. Bölüm Fragmanında; Kuzgun, Bora’nın Dila’nın kendisine ihanet ettiğini söyledikten sonra içine şüphe düşer. Dila’nın çantasında başka bir telefon olduğunu görür. Kuzgun, Kudret’le işbirliği yapan Dila’nın kendisi hakkında tüm bilgileri ona aktardığını öğrenecek mi?

İşte Kuzgun 13. bölüm ilk fragmanı..

KUZGUN 12. BÖLÜM ÖZETİ!

Kuzgun, Berham’ı öldürmek için gittiğinde onun torunu  olduğunu öğrenir. Behram, Kuzgun’a başından beri kolunda taşıdığı saatte kimliğini taşıdığını söyler. Behram, babasının aslında hapishanede ölmediğini onu oradan kurtardığını anlatır. Yusuf’a öldü süsü verip hapishaneden çıkarttığını ama bindiği arabanın patlaması sonucu öldüğünü söyler.

Dila, hemen Kuzret’le buluşup saatti gösterir. Kudret’de baştan beri Kuzgun’u korumasının nedenin bu olduğunu anlar. Dila’ya ailesini temize çıkarmak için Kuzgun’dan gözünü ayırmamasını ve Berham’a ulaşmanın tek yolunun Kuzgun’dan geçeceğini söyler. Dila, Kudret’in isteğiyle Kuzgun’un arabasına takip cihazı yerleştirir.

Kuzgun, Behram’la görüşmeye gittiğinde, Dila onu takip eder. Kuzgun oradan çıkar ve Behram’ın olduğu ev havaya uçar. Kudret, Dila’ya bunlarında bir oyun olduğunu inanmamasını söyler.

Bora, Kuzgun’u arayıp Kartal’ın Teo’yu öldürdüğünü söyler. Seda arabasını tamir ettirmek için Kartal’ın yanındayken Kartal’ın iş yerine bir takım adamlar gelir ve Kartal’ı alıp götürürler. Seda, Kuzgun’un telefonunu açar ve Kartal’ı götürdüklerini söyler.

Bora’nın adamları Kartal’ı alıp Teo’nun mezarına götürüp tabutun içine koyup gömerler. Kuzgun, Kartal’ı arar ve Kartal kendisini Teo’nun mezarının yanına gömdüklerini söyler. Kuzgun, yetişir ve kardeşini gömdükleri mezardan kurtarır.

Bora, Dila’yı kaçırır ve ona geçmişte yaşadığı travmalarını anlatır. Dila’nın telefonunu alan Bora, dışarıdaki adamlarına emir verirken, Dila Kudret’i arar ve yerini bildirir. Kuzgun, Dila’yı kurtarmak için geldiğinde kafasına yediği darbeyle bayılır. Dila’da etkisiz hale gelir.

Kuzgun 13. Fragmanı Geldi Mi? Kuzgun’a Büyük Oyun!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler