Ana SayfaDizilerAfilli Aşk Oyuncuları ve Karakterleri

İlgili Postlar

Afilli Aşk Oyuncuları ve Karakterleri

Afilli Aşk dizisi Kanal D’nin yeni dizilerinden bir tanesi. Çok yakında Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan Afilli Aşk oyuncuları ve Afilli Aşk karakterleri merak konusu oldu. Afilli Aşk konusu da oldukça ilgi çekici ve ekranlara gelmesi heyecanla bekleniyor. Magazin Haberleri ekibi olarak sizler için Afilli Aşk dizis hakkında tüm merak edilenleri derlediğimiz bir yazı hazırladık.

Afilli Aşk Ne Zaman Yayınlanacak?

ARC Yapım hazırlanan ve Kanal D ekranşarında yayınlanacak olan Afilli Aşk dizisi için geri sayım başladı ve çok yakında ekranlardaki yerini alacak. Bir süredir ekranlarda görmediğimiz Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk’in başrollerini oynayacağı Afilli Aşk haziran ayı itibariyle ekranlarda yer alması bekleniyor. Dizinin yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu üstlenirken, yönetmenlik koltuğunda ise Serdar Gözelekli yer alıyor. Afilli Aşk dizisinin senaryosunu ise Barış Erdoğan ve İlker Arslan yazacak.

Afilli Aşk Konusu

Yaz dizileri arasında yerini almaya hazırlanan Afilli Aşk’ta Ayşe Yılmaz’ın etrafındaki insanlardan sürekli darbeler yemesi ve bunun neticesinde daha güçlü bir Ayşe Yılmaz olmasına adım adım şahit olacağız. Kerem Yiğiter’le evlenen Ayşe Yılmaz’ın hayatı biraz daha renklenecektir.

Afilli Aşk Oyuncuları / Afilli Aşk Oyuncu Kadrosu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler