Ana SayfaKimdirYılmaz Kunt Kimdir?

İlgili Postlar

Yılmaz Kunt Kimdir?

Bahtiyar Ölmez” dizisinin sevilen oyuncusu Yılmaz Kunt kimdir? Yılmaz Kunt kaç yaşındadır? Yılmaz Kunt aslen nerelidir? Yılmaz Kunt’un yer aldığı projeler nelerdir? Yılmaz Kunt hangi burçtur? Yılmaz Kunt hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi bu yazımızda yazdık.

Yılmaz Kunt Kaç Yaşında? Yılmaz Kunt Aslen Nereli? Yılmaz Kunt Hangi Burç?

Yılmaz Kunt 19 Aralık 1994 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Aslen Adana’lı olan Yılmaz Kunt, kaç yaşındadır?

Yılmaz Kunt Kimdir?

Yılmaz Kunt eğitim hayatına İstanbul’da başlamış ve devam etmektedir. Şuanda “Atılım üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü”üde okuyan başarılı oyuncu 2015 senesinde “Best Model of Turkey” yarışmasında birinci seçilmiştir. Yarışma öncesi de modellik hayatı olan Yılmaz Kunt bu başarısıyla dizi teklifleri de almış ve kısa zaman içerisinde ekran karşısına geçerek sevenleriyle buluşmuştur.

Herhangi bir dizide oynamadan önce, eğitim alan ve eğitimini tamamladıktan sonra proje tekliflerini kabul etmeye başlayacağını açıklayan Yılmaz Kunt, 2016 senesinde ilk dizisi olan “Gülümse Yeter” de oynamış ardından “Bahtiyar Ölmez” ile izleyicilerden büyük beğeni toplamıştır. Yılmaz Kunt şimdi ise Kanal D’nin yeni dizisi olan “Afilli Aşk” dizisiyle izleyenleriyle buluşmak için hazırlanıyor.

Yılmaz Kunt Rol Aldığı Diziler

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler