Ana SayfaKimdirBurcu Özberk Kimdir?

İlgili Postlar

Burcu Özberk Kimdir?

Saçları ve güzelliğiyle televizyon ekranlarında kendini tanıtması ve daha sonrasında sinema filmleriyle başarısını göstermiş Burcu Özberk Kimdir?

Bugün Doğan Ünlüler

Burcu Özberk aslen nerelidir? Burcu Özberk kaç yaşında? Burcu Özberk hangi burç?

12 Aralık 1989 yılında Eskişehir’de doğan Burcu Özberk aslen Eskişehirlidir. Burcu Özberk 30 yaşında olup yay burcudur.

Burcu Özberk Kimdir?

Burcu Özberk, 12 Aralık 1989 Eskişehir doğumlu. Özellikle Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı tiyatro bölümünü kazandıktan sonra tamamen oyunculuğa yönelin güzel isim, mezuniyet sonrasında farklı projelerde yer almayı başardı. Türkiye’de Muhteşem Yüzyıl, Güneşin Kızları gibi dizilerde görülen Burcu Özberk, güzelliğinin yanı sıra oyunculuğuyla da oldukça ilgi çekiyor.

1989 yılında doğan ünlü isim, yay burcu ve burcunun özelliklerini büyük ölçüde taşıyor. Özelikle aldığı eğitim sayesinde oyunculuk noktasında daha iddialı ve başarılı olan Burcu Özberk, özellikle ilk deneyiminde Muhteşem Yüzyıl gibi bir sinema filminde rol alarak bu konuda ne kadar iddialı olduğunu da gösterdi. Bu dizide Huricihan Sultan karakterini canlandıran oyuncu, bu karakteri ile oldukça dikkat çekti. Oyuncunun en önemli performansları arasında Marquis de sade Quills ve Woyzeck Masalı da var. Performansıyla pek çok farklı alanda ödül alan oyuncunun en önemli başarıları arasında 11. Makin İstanbul Medya Sanat ve Spor ödülleri yer alıyor.

Burcu Özberk Film ve Dizileri

  • Afili Aşk 2019
  • Direniş Karatay 2018
  • Badem Şekeri 2017
  • Aslan Ailem 2017
  • Şahane Damat 2016
  • Güneşin Kızları 2015
  • Muhteşem Yüzyıl Sezon 4 2013
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler