Ana SayfaKimdirUmutcan Ütebay Kimdir?

İlgili Postlar

Umutcan Ütebay Kimdir?

Tiyatro oyuncusu Umutcan Ütebay kimdir? Umutcan Ütebay kaç yaşında? Umutcan Ütebay aslen nereli? Umutcan Ütebay’in yer aldığı projeler neler? Umutcan Ütebay hangi burç? Umutcan Ütebay hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi, sizin için bu yazımızda yazdık.

Umutcan Ütebay Kaç Yaşında? Umutcan Ütebay Aslen Nereli? Umutcan Ütebay Hangi Burç?

Umutcan Ütebay 30 Kasım, 1993 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbul’lu olan Umutcan Ütebay, Yay burcudur.

Umutcan Ütebay Kimdir?

Umutcan Ütebay eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Lise zamanlarından beri tiyatroyla ilgili olan genç oyuncu, lise döneminde birçok okul projesine yardım etmiş ve “İstanbul Devlet Konservatuvar Tiyatro Bölümü”nü kazanmıştır.

Eğitim hayatına devam ederken, çeşitli tiyatrolarda oyuncu olarak sahne alan Umutcan Ütebay, 2018 senesinde “Çıkışa Gel” oyunu ile büyük beğeni toplamış, arından “Bırak İçeri Gireyim” oyunuyla seyircisinden tam not alarak adından övgü ile bahsettirmiştir. Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan, bu yazın keyifli dizisi “Afilli Aşk” ile ekran karşısına geçecek olan Umutcan Ütebay, bu ilk projesi olacaktır.

Umutcan Ütebay Dizileri

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler