Ana SayfaKimdirZeynep Tuğçe Bayat Kimdir?

İlgili Postlar

Zeynep Tuğçe Bayat Kimdir?

Cansel Elçin’le yaşadığı aşkla gündeme oturan Zeynep Tuğçe Bayat kimdir? Zeynep Tuğçe Bayat nerelidir? Zeynep Tuğçe Bayat kaç yaşındadır? Zeynep Tuğçe Bayathangi burçtur? Zeynep Tuğçe Bayat rol adldığı dizi ve filmler hangileri? Zeynep Tuğçe Bayat biyografisi ve hakkında bilmek istedikleriniz haberimizde…

Zeynep Tuğçe Bayat Nerelidir? Zeynep Tuğçe Bayat Kaç Yaşındadır? Zeynep Tuğçe Bayat Hangi Burçtur?

Zeynep Tuğçe Bayat, 8 Şubat 1990 tarihinde Mersin şehrinde dünyaya gelmiştir.29 yaşında olan güzel oyuncu kova burcudur.

Zeynep Tuğçe Bayat Kimdir?

Küçük yaşlardan itibaren oyunculuk konusuna son derece meraklı isimlerden birisi olarak dikkatleri üzerine çeken Bayat, ilköğretim ve ortaöğretim hayatını Mersin’de tamamlamıştır. Lise eğitimi yıllarında okulun tiyatro kollarında aktif bir şekilde rol almaya başlamıştır.

Lise yıllarında ilerleyen hayatında yerel bazı projelerde küçük roller almaya başlayarak kendisini bu anlamda çok daha deneyimli hale getiren Bayat, lise eğitim hayatının ardından Marmara Üniversitesi Hukuk Fakultesi’ni kazanarak buradan başarılı bir şekilde mezun olma şansına erişmiştir. Eğitiminin ardından staj safhasında iken hayali olan oyunculuk için çalışmalar yapmaya başlamıştır.

Güzel oyuncu staj sürecinin belli bir safhasından sonra oyunculuk eğitimi için İspanya’ya giderek konservatuara girmiş ve burada profesyonel oyunculuk eğitimi almış ve kendisini çok daha ileri seviyeye taşıma şansına sahip olmuştur.

KARİYERİNİN İLK YILLARI

İspanya’da başarılı bir şekilde oyunculuk eğitimi almasının ardından Türkiye’ye döndü ve ilk olarak Türkiye,güzel oyuncu Zeynep Tuğçe Bayat’ı Turkcell reklamlarında tanıtım yüzü olarak tanıdı. Turkcell reklamlarının önemli bir kısmında yer alan oyuncu, zaman içerisinde dizi yapımcıları tarafından da keşfedilmeye başladı.

2007 senesinde başlayan Arka Sıradakiler dizisi ile birlikte ilk profesyonel oyunculuk deneyimlerine adım atmıştır. Döneminin en çok izlenen dizi projelerinden birisi olarak dikkat çeken bu projede aynı zamanda Bülent Çetinaslan, Sinem Öztürk, Anıl Altan gibi isimler rol alıyor ve çok ciddi anlamda izleniyordu.

2010 senesinde televizyon ekranlarının sevilen projelerinden birisi olarak dikkat çeken Gönülçelen dizisi kadrosuna dahil edilen ve burada Nevra karakterine hayat veren genç isim, dizide aynı zamanda Cansel Elçin, Tuba Büyüküstün, Umut Kurt, İlhan Şeşen ve Onur Saylak gibi isimler de rol almıştır ve proje çok ciddi anlamda tutulmuştur.

KARİYERİNİN GELİŞİM YILLARI

Güzel oyuncu bu projenin ardından ise tüm Türkiye genelinde tanınmasına en çok imkân sağlayan projelerden birisi olan Yıldız Masalı dizisi kadrosuna girme fırsatını yakalamıştır. Bu dizide kısa zaman içerisinde çok ciddi şekilde ilgi görmeye başladı. Dizide kendisi ile birlikte Gökhan Özen, Hakan Bilgin, Bülent Şakrak, Turgut Tunçalp gibi isimler de rol almıştır. Bu dizi sayesinde tüm Türkiye genelinde tanınan bir isim olmuştur.

Bu proje ile birlikte kendisini kısa zaman içerisinde herkese gösteren Zeynep Tuğçe Bayat, aynı zamanda 2015 senesinde Çilek Kokusu dizisi kadrosunda yer almaya başlamıştır. Ünlü oyuncu bu dizide sevilen gençlik dizilerinden birisi olarak dikkatleri çekmiştir. Dizide kendisi ile birlikte Demet Özdemir, Yusuf Çim, Ekin Mert Dayanmaz ve Mine Tugay gibi isimlerde rol almıştır.

Zeynep Tuğçe Bayat Dizileri

Afilli Aşk – Ayça – 2019

Seviyor Sevmiyor – Buket – 2016

Çilek Kokusu – Gonca – 2015

Ah Neriman – Yeşim – 2014

Yıldız Masalı – Pelin – 2011

Gönülçelen – Nevra – 2010

Arka Sıradakiler – Öğrenci – 2009

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler