Ana SayfaDizilerTV8: "Emre Dorman İle Aklımdaki Sorular Ramazan"

İlgili Postlar

TV8: “Emre Dorman İle Aklımdaki Sorular Ramazan”

TV8’in Ramazan ayındaki sevilen programı “Emre Dorman İle Aklımdaki Sorular Ramazan”ın bu senede izleyicileriyle bulaşacağı açıklaması yapıldı. Araştırmacı yazar Emre Dornan’ın yetkin sunumu ile yürütülecek olan programda aklınızdaki soru işaretleri yanıt bulacak.

Sürpriz Konuklara Yer Verilecek

Alanın en uzman ve yetkin isimlerinden biri olan Emre Dorman, bu sene de ekran karşısında sorularınıza elinden geldiğince yanıt vermeye çalışacak. Geçtiğimiz senelerde de her gün farklı konuklarla ekrana gelen Emre Dorman İle Aklımdaki Sorular bu sezonda da sürprizlerle karşınızda olacak.

Emre Dorman TV8’de!

Yr. Doc. Emre Dorman’ın Keyifli Sunumu

Araştırmacı yazar Emre Dornan’ın sunumu ve konuları ele alış biçimi izleyenler tarafından oldukça sevilmişti. Konulara bilgi ışığında yaklaşan ve bunu en sade dille ekran karşısındaki izleyicileriyle paylaşan Emre Dorman, bu sezonda da sizlerle ekran karşısında bulaşacak.

TV8: “Emre Dorman İle Aklımdaki Sorular Ramazan”

Kur’an ayı Ramazan’da ekranlara gelecek olan programda Kur’an’ın evrensel mesajını üzerine bilgilerini aktaracak olan Emre Dorman dini konularda en çok merak edilen sorulara ışık tutacak. Din, İslam ve Kur’an’ın konuşulacağı program, Ramazan ayı boyunca her gece 2.45 saatine başlayacak olan program izleyicilere sahur boyunca ekranlardan eşlik edecek.

Emre Dorman Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler