Ana SayfaDizilerKızım 31. Bölüm Fragmanı İzle! Demir'in Ölüm Haberi Geliyor!

İlgili Postlar

Kızım 31. Bölüm Fragmanı İzle! Demir’in Ölüm Haberi Geliyor!

Tv8 ekranlarının sevilen dizisi Kızım 31. yeni bölümü 10 mayıs cuma akşamı ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Reşat, zararını karşılaması için Demir’den para istemiş o da bulamayınca, kızları bırakıp Demir’i almıştı. Demir Reşat’a teslim olduktan sonra bir el silah sesi duyulmuştu. Dizinin yeni bölümünde Cemal, Candan’a Demir’i kaybettiklerini söylüyor. Demir’in ölüm haberi geliyor.

Cuma Dizileri 2019

Demir’in Ölüm Haberi Geliyor!

Kızım 31. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Öykü, babasının bıraktığı videoyu izliyor. Öykü, babasının kendisine veda ettiğini anlıyor ve büyük bir üzüntü içerisine giriyor. Öte yandan Candan, Cemal’e Demir’in nerede olduğunu sorduğunda o da başımız sağ olsun Demir’i kaybettiklerini söylüyor. Candan yıkılıyor.

İşte Kızım 31. bölüm fragmanı izle..

https://twitter.com/i/status/1125066636162105344

KIZIM 30. BÖLÜM ÖZETİ!

Demir, Cemal ve Uğur, Ahmet’in yurt dışından kaçak içki işini yaptığını öğrenip operasyonun polise ihbar ederler. Kaçak içkiler depoya boşaltırken uzaktan izlerler. O sırada Ahmet’in depodan telaşlı bir şekilde çıkıp, arabasına binip uzaklaştığını görürler. Arif, Ahmet’i arayıp depoya baskın yapılacağı haberini vermiştir.

Bu olayın arkasında Demir’in olduğunu anlayan Ahmet, ondan intikam almak için yemin eder. Cemal, Ahmet’in arabasını takip eder. Ahmet, Demir’in evinde tüm yakınlarının alınması için talimat verir. Ahmet, Demir’i arayarak peşini bırakmasını, kendisinin peşine düşene kadar sevdiklerinin peşine düşmesini söyler. Demir, eve gittiğinde kimseyi bulamaz. Candan, Öykü ve Sevgi kaçırılmıştır.

Demir, onları bulamayınca ne yapacağını bilemez. Cemal, kim kaçırdıysa mutlaka arayacağını oturup beklemelerinin gerektiğini söyler. Ahmet’in yüzünden büyük zarara uğrayan Reşat, Ahmet’in saklandığı yeri bulur. Reşat, Demir’den zararını karşılamasını söyler ve kızları alır. Demir, onları bırakıp kendisini almasını söyler. Demir, o kadar parayı nasıl bulacağını kara kara düşünür. Sonradan aklına Murat gelir. Murat ise o parayı verebileceğini ancak polislerle birlikte hareket etmeleri şartını koyar.

Demir, Öykü’ye bir veda videosu çekip bırakır. Reşat’ın yanına gidip teslim olacağını kızları bırakmasını ister. Reşat, kızları bırakır. Demir, Öykü ve Candan’la vedalaşıp Reşat’a teslim olur. Reşat, Demir’in kafasına silahını doğrultur ve sonra bir el silah sesi duyulur.

 Kızım 31. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Demir’e Ne Olacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler