Ana SayfaDedikoduErol Köse'ye "10 Milyon TL"lik Tazminat Davası

İlgili Postlar

Erol Köse’ye “10 Milyon TL”lik Tazminat Davası

2015 senesinde hayatlarını birleştirme kararı alan Erol Köse ve Fulden Çetindoğan geçtiğimiz gün boşanma kararı almıştı. Psikolojisinin evliliği yüzünden bozulduğunu açıklayan Fulden Çetindoğan, Erol Köse’ye “10 Milyon TL”lik tazminat davası açtı. Evliliğinde yaşadığı problemleri açıklayan Fulden Çetindoğan yaşanan durumlardan üzgün olduğunu da belirtti.

“Bu İkinci Ve Son Evliliğim Olacak”

2015 senesinde, iki senedir birlikte olduğu Fulden Çetindoğan ile hayatını birleştirme kararı alan Erol Köse çifti, aile içinde bir nişan töreniyle evliliğe ilk adımı atmışlardı. Müzik yapımcısı Erol Köse, birliktelikleri hakkında gelen sorulara “Bu ikinci ve son evliliğim olacak.” yanıtı vererek Fulden Çetindoğan’a olan sevgisini ve bağlılığını dile getirmişti.

Erol Köse’den Seren Serengil’e Yaylım Ateşi: Evlilik Sözleşmesinde

Evliliği İhanet Bitirmişti

Erol Kösenin ilk eşi olan Ajlan Köse aşkı büyük başlamış ancak kısa sürmüştü. Birlikteliklerini evlilik kararı ile bir adım ilerleten çift Erol Köse’nin 2006 senesinde Gülşen ile yaşamaya başladığı aşk nedeniyle yollarını ayırmıştı.  Gülşen ise bu olay karşısında Erol Köse’nin ona boşandığını söylediğini ve ilişkilerinin bu nedenle başladığını belirtmişti. Ancak ortaya çıkan bu olaylardan sonra kısa süre içinde Gülşen ve Erol Köse’de ilişkilerini noktalama kararı alarak yollarını ayırmıştı.

Gülşen Kimdir?

Erol Köse’ye “10 Milyon TL”lik Tazminat Davası

Türkçe Öğretmeni Fulden Çetindoğan, Erol Köse‘ye “Zina, sadakatsizlik ve haysiyetsiz hayat sürme, fiziksel, psikolojik ve ekonomik şiddet” nedenlerinden dolayı boşanma davası açarak 50 Bin TL nafaka ve 5 Milyon TL maddi, 5 Milyon TL manevi tazminat talep etti. 23 Nisan’da boşanmak istediğini söyleyince fiziksel şiddete maruz kaldığını ve sürekli olarak evliliği içinde sistematik işkence görerek psikolojinin bozulduğunu dile getiren Fulden Çetindoğan başına gelen olaylardan dolayı son derece üzgün olduğunu da belirtti.

Erol Köse Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler