Ana SayfaKültür ve SanatMüzikTarkan Rekor Kıracak!

İlgili Postlar

Tarkan Rekor Kıracak!

Uzun süredir hayranları tarafından özlenen Tarkan, dünya çapında bir turne programına hazırlanıyor. Yaklaşık olarak 3 ay sürecek turne programıyla Tarkan rekor kıracak! Dünyaca ünlü “Megastar”ın birçok ülke ve şehirde yeniden hayranlarıyla bulaşacağı turne programı belli oldu.

Kızını Almanya’da Büyütüyor

2016 senesinde Pınar Dilek ile dünya evine giren star geçtiğimiz sene baba olmuştu. Uzun zamandır Türkiye’ye daha az gelen Tarkan, kızının doğmasıyla birlikte ailesiyle birlikte tamamen Almanya’daki evine yerleşmiş ve gözlerden uzak bir aile hayatı yaşamayı tercih etmişti. Konser ve çeşitli ekinlikler için Türkiye’ye gelip giden Tarkan zamanının büyük bir çoğunluğunu Almanya’da ailesiyle geçiriyor.

Pınar Dilek Kimdir?

20 Günde 330 Bin Sattı!

Tarkan 2017 senesinde çıkarmış olduğu “10” albümüyle rekor kırmıştı. YouTube’da izlenme rekorları kıran Tarkan, tüm müzik marketlerde dünya çapında en çok dinlenen ve indirilen isim olarak belirlenmişti. Birçok liste de 1.lik yakalayan Tarkan’ın “10” albümü 20 günde 330 bin adet sattı.

Megastar Tarkan Prens Harry’e Komşumu Oluyor..

Tarkan Rekor Kıracak!

Dünya çapında bir turneye hazırlanan Tarkan‘ın bilet satışlarıyla rekor kıracağı söyleniyor.  Merakla beklenen konserlerin biletlerinin satışa sunulması için hayranlarından büyük bir talep var. Her konserinde 60 kişilik bir ekiple çalışan Tarkan, henüz sahne gardırobunu hazırlayacak olan tasarımcıya karar vermese de, konser provalarına şimdiden başladığı öğrenildi. Her yaz olduğu gibi bu yaz da “İstanbul Açık Hava Konserleri”nde hayranları ile bulaşacak olan Tarkan 6 Ekimde Londra’da başlayacağı turnesini, 21 Aralık’ta Köln’de bitirecek.

Tarkan Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler