Ana SayfaÜnlülerDidem Balçın Piskolojik Destek Aldığını Açıkladı

İlgili Postlar

Didem Balçın Piskolojik Destek Aldığını Açıkladı

“Diriliş Ertuğrul” dizisinin sevilen oyuncusu Didem Balçın katıldığı bir programda kendi hakkında bilinmeyenleri anlattı. Kendisine yöneltilen soruları samimi bir şekilde yanıtlayan Didem Balçın psikolojik destek aldığını açıkladı. Yaşadığı bir olaydan sonra bu kararı alan güzel oyuncu bu dönemin detaylarını da anlattı.

“Anne Olmak İstiyorum”

Başarılı oyuncu Didem Balçın  röportajda anne olmak istediğini ve küçük bir yeğeni olduğunu onu çok sevdiğini anlatmıştı. Özel hayatını olabildiğince basından uzak tutmaya çalışan başarılı oyuncu hayatında biri olup olmadığına yönelik soruyu ise net bir şekilde yanıtlamamıştı.

Didem Balçın yeni komedi dizisiyle geliyor

Didem Balçın’dan Şaşırtan Yorum

Adı en son Tayfun Topal ile anılan başarılı oyuncu özel hayatını basından olabildiğince uzak tutmaya çalışıyor. İkili ilişkilerini noktalama kararı aldıktan sonra, Tayfun Topal’ın Deniz Seki ile bir ilişkiye başlaması bu durumun Didem Balçın’ı kötü etkilediğine dair çok fazla iddiayı da beraberinde getirmişti. Didem Balçın ise bu konuda “Deniz Seki çok sevdiğim bir şarkıcı, Tayfun’da çok iyi bir insan çok yakışmışlar umarım mutlu olurlar.” yorumunu yapmıştı.

Deniz Seki Kimdir?

Didem Balçın Piskolojik Destek Aldığını Açıkladı

Geçtiğimiz gün katıldığı bir programda Didem Balçın bir zamanlar estetik bir operasyon geçirdiğini anlattı. Sonrasında yüzünde izler kalmaya başlayan Balçın, ardından operasyonu uygulayan kişinin bir doktor değil İran’lı bir dolandırıcı olduğunu ve bu yüzden de çok sarsıldığını açıkladı. Bu dönemde yüzündeki izler artınca da psikolojik açıdan kendini koruyabilmek için 6 ay psikolojik destek aldığını söyledi.

Didem Balçın Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler