Ana SayfaÜnlülerDidem Balçın yeni komedi dizisiyle geliyor

İlgili Postlar

Didem Balçın yeni komedi dizisiyle geliyor

Son dönemlerde ekranlardan uzak kalan Didem Baçlın, komedi dizisiyle yeniden ekranlara geliyor.

Yeni projesiyle ilgili açıklamalar yapan Didem Balçın, Show TV’de yayınlanacak yeni dizi Meleklerin Aşkı kadrosunda yer alıyor. Uzun zamandan beri tiyatroda komedi türündeki yapımlarla sahnede yer alan oyuncu, tiyatro sonrasında ekranlarda da izleyenleri güldürecek.

Didem Balçın’ın yeni dizisi ne?

Meleklerin Aşkı adlı dizisiyle yaz döneminde ekranlarda olacak Didem Balçın, bir yandan da sosyal sorumluluk projelerine destek veremeye devam ediyor. Yeni dizi projesi için çok heyecanlı olduğu görülen oyuncu, uzun zamandan beri ekranlarda komedi türünde bir yapım ile yer almadığını ve yeni projesinin de bu yüzden kendisine büyük bir heyecan yaşattığını söyledi. Yeni projesini sıcak bir aile komedisi olarak tanımlayan oyuncu, dizinin yönetmeni Ersoy Güler’in de çok iyi bir iş çıkaracağına inandığını söyledi.

Didem Balçın diş doktorunu oynayacak

Yeni rolüyle ilgili de açıklamalar yapan Didem Balçın’ın açıklamalarına göre dizide canlandıracağı karakterin özellikleri şöyle; “Canlandırdığım Melike bir diş doktoru. Necmettin adında bir eşi ve 3 çocuğu var. Annesi Rukiye ve kız kardeşi Melek de onlarla aynı evde yaşıyor. Rukiye’yle Necmettin’in arasında sürekli bir çatışma var. Melike bir yandan kocasını çok seviyor, bir yandan da tek zaafı olan annesinden çekiniyor. Herkesi idare eden bir noktada. Zamanında kocasının kıskançlığı yüzünden bıraktığı mesleğine, eve maddi olarak katkıda bulunacağını söyleyip Necmettin’i ikna ederek geri dönüyor ve kıskançlık artıyor.”

Didem Balçın kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler