Ana SayfaÜnlülerÇağatay Ulusoy ve Gizem Karaca'nın uyuşturucu davasında gerekçeli karar ortaya çıktı!

İlgili Postlar

Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca’nın uyuşturucu davasında gerekçeli karar ortaya çıktı!

Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca’nın uyuşturucuyu birbirlerinden parayla temin ettikleri için ‘uyuşturucu ticareti’ yapma suçunu işlediklerinin iddia edildiği davada gerekçeli karar ortaya çıktı. Gizem Karaca’nın telefon konuşması da davada delil olarak sayıldı. Detaylar haberimizde…

Son Dakika: Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve Cenk Eren’e Hapis Şoku!

Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca’nın uyuşturucu davasında yeni gelişme

Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve Cenk Eren’in de aralarında bulunduğu 34 sanıklı uyuşturucu davasında geçtiğimiz günlerde karara varılmıştı. Mahkeme; Gizem Karaca, Çağatay Ulusoy, Yusuf Hasan Akgün, Hüseyin Orçun Benli ve menajer Ayşe Selin Borankay’a ‘uyuşturucu madde ticareti yapmak’ suçundan 4 yıl 2 ay, Cenk Eren’i ise 6 yıl 3 ay hap,s cezası almasına karar vermişti. İstanbul 18. Ağır Ceza Mahkemesi, kararın ardından gerekçesini tamamladı. Verilen cezaya gerekçe olarak, ünlülerin kendi aralarındaki konuşmaları delil olarak gösterildi.

Çağatay Ulusoy kimdir?

Uyuşturucu davasında gerekçeli karar çıktı

Kararda, Çağatay Ulusoy’un kendisi ve oyuncu Gizem Karaca için esrar aldırdığı anlatılırken, Ulusoy’un evinin banyosunda da esrar bulunduğu belirtilerek yine Gizem Karaca’nın da bir telefonda, “Abi ilk defa para vereceğim. Bari değsin. Senin de gönlün olsun. O kadar ağırladın bizi derdimi dinledin sen hallet 300 getireceğim.” dediği konuşma, uyuşturucu madde için para vereceğinin delili olarak sayıldı.

Gizem Karaca Kimdir?

Ayrıca, kararda menajer Selin Boronkay’ın, başka birinden temin ettiği uyuşturucuyu Çağatay Ulusoy’a vererek, ticaret yaptığı, ünlü şarkıcı Cenk Eren’in yanında çalıştırdığı Tolga Disanlı’yı kendisine uyuşturucu madde temin etmesi karşılığında, ona aldırdığı uyuşturucudan kullanması için verdiği ifade edildi.

Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca hapse mi giriyor?

Aralarında Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve Cenk Eren’in de bulunduğu 34 sanıklı uyuşturucu davasında yeni bir gelişme yaşandı. Gizem Karaca, Çağatay Ulusoy, Yusuf Hasan Akgün, Hüseyin Orçun Benli ve menajer Ayşe Selin Borankay’a ‘uyuşturucu madde ticareti yapmak’ suçundan 4 yıl 2 ay, Cenk Eren’i ise 6 yıl 3 ay hapis cezası çıkmıştı. Davanın, gerekçesi tamamlandı. Beş yıl önce görülmeye başlanan dava, aradan yıllar geçmesinin ardından sona geldi. Ünlü isimleri hapis şoku ile karşılaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler