Ana SayfaÜnlülerEzgi Mola köpeğe yapılan işkenceye isyan etti!

İlgili Postlar

Ezgi Mola köpeğe yapılan işkenceye isyan etti!

Savunmasız hayvanlara yapılan işkencenin her daim karşısında duran Ezgi Mola, yine isyan etti. Köpeğe yapılan işkenceye sessiz kalamayan ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından sert sözler etti. İşte detaylar…

Ezgi Mola isyan etti: Önce yasaları değiştirin, sonra oy isteyin!

Ezgi Mola’dan isyan

Ünlü oyuncu Ezgi Mola, her zaman çaresiz ve masun hayvanların savunucusu, onlara yapılan işkencenin ise en büyük isyancısı olmuştur. Hayvanlara yapılan işkencelere verdiği tepkiler ile sık sık haber olan Ezgi Mola, yine bir isyan ile gündemde.

Ezgi Mola Kimdir?

Sokak köpeğine işkenceye isyan etti

Geçtiğimiz günlerde vicdansız bir adamın masum bir sokak köpeğine yaptığı işkencenin görüntüleri ortaya çıktı. Duyarlı insanları yıkan ve derinden etkileyen bu görüntülere herkes isyan ederken, Ezgi Mola da sosyal medya hesabından isyan etti.

Ezilerek sürünerek öl!

Ezgi Mola, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Be kanı bozuk pzvnk, o can sana ne yaptı yaa, ne yaptıııı!!!! Ezilerek sürünerek öl! Tam da dua vakti! Amin Allah’ım sen duyarsın , bu canilerin canını acı çektirerek al inşallah!” şeklinde ifadeler kullandı.

İşte Ezgi Mola’nın isyan ettiği o paylaşım

Ünlü oyuncu Ezgi Mola, geçtiğimiz günlerde yine bir köpeğe yapılan işkenceye isyan etmişti. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile sokak köpeğine yapılan işkenceyi anlatarak “5 yıl önce yavru sokak köpeği iken şantiye çalışanlarımızca sahiplenilerek her türlü bakımı yapılan, yerde yatan maskot köpeğimiz, araç sürücüsü tarafından fark edilememiştir. İstenmeden yaşanan bu elim kazada şantiyenin bir ferdi gibi sevilen köpeğimiz hayatını kaybetmiştir.” şeklinde ifadeler kullanmıştı. Köpeğin vefat haberinin ardından da; “Seçim zamanı şunu yapacağız bunu yapacağız diyeceğinize önce yasaları değiştirin. Onlarca ş…fsizi hapse tıkın; sonra oy isteyin.” şeklinde bir paylaşım yapmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler