Ana SayfaDizilerVuslat 18. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Sultan'la Fırat Bülent'in Elinde!

İlgili Postlar

Vuslat 18. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Sultan’la Fırat Bülent’in Elinde!

Trt 1 ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Vuslat 17. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Aziz’i, Bülent’in adamları götürüyor. Aziz, Bülent’in yüzünü görmüyor. Ona kendisinden ne istediğini soruyor oda istemeyeceğini alacağını söylüyor. Tahsin, Bülent’in ortaya çıkmasından tedirgin. Bülent, Aziz’i adım adım takip ettiriyor. Vuslat 18. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Sultan’la Fırat Bülent’in elinde.

Pazartesi Dizileri 2019

Sultan’la Fırat Bülent’in Elinde!

Kerem, Anetta ile Ceyhan’ı eve götürüyor. Anetta Sultan’la vakit geçirirken. Ceylan’ı annesiyle ve babasıyla tanıştırıp onun müstakbel eşi olduğunu söylüyor. Bülent, adamlarına Aziz’i takip etmelerini söylüyor. Tahsin’e kendi çektiklerini çektireceğini söylüyor. Aziz, Yalçın’ın evine geri dönüyor. Feride onu çok merak ettiğini söylüyor. Aziz de kendilerini eve kapatan adamı bulup konuştuğunu söylüyor.

VUSLAT 17. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ceylan, Kerem’i dışarı çağırıp neler olduğunu soruyor. Krem de idare etmesini söylüyor. Ceylan, idare edeceğini ancak şartları olduğunu söylüyor. Para karşılığında Kerem’in sevgilisi rolünü oynamaya devam ediyor. Tahsin, Gülten’le konuşuyor ve Kerem’in anneannesini bulduğunu söylüyor. Gülten de artık gerçeklerin ortaya çıkma vaktinin geldiğini söylüyor.

Abdullah efendi, günlüğü Yalçın’ın evine bırakıyor. Yalçın hiç açmadan dolaba koyuyor. Günlüğün içinde, Şevki’nin karısının Anetta ve Bülent hakkında bilgiler vardır. Onların birden bire Almanya’ya kaçtıklarını, o zamanda Anetta’nın hamile olduğu yazıyor.

Aziz, babasına huzurlarını ne uğruna sattığını soruyor. Tahsin de Kerem’in hayatı uğruna olduğunu söylüyor. Bülent’in, Kerem’i şimdiye kadar neden bulamadığını sorunca, Tahsin onun öldüğünü söyleyip kazayı hatırlatır. Gülten’in oğlununda bulunduğu arabada, Gülten’in oğlunun öldüğünü ölen çocuğu Kerem olarak gösterdiğini söylüyor. Gülten de o sırada Tahsin’in oğlunu öldürdüğünü öğreniyor ve yere yığılıyor.

Nehir, Perihan’a Feride’nin Aziz’in gözlerini kör ettiğinden bahsediyor. O da Feride’in adresini istiyor. Fırat, Sultan’ı hastaneye götürür. Dönüşte Sultan hava almak ister ve deniz kenarında otururlar. Yanlarına Bülent gelir. Onlarla sohbet edip, kendisinde ilginç eşyalar olduğunu söyler ve adresini verir. Sultan’la Fırat o adrese giderler. Aziz’in telefonuna Sultan’la Fırat’ın elleri ayakları bağlı fotoğrafları gelir. Perihan da Feride’in evinin önüne gelir. Aziz annesini görür.

 Vuslat 17. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Bülent’in Hedefinde Aziz Var!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler