Ana SayfaDiziler“Leke”de Kolpa Sürprizi!

İlgili Postlar

“Leke”de Kolpa Sürprizi!

Kanal D ekranlarının yeni ve sevilen dizisi “Leke” bu hafta bir sürprizle izleyicilerinin karşısına geçiyor. Olay örgüsüyle seyircisini ekran karşısına bağlayan “Leke”de Kolpa sürprizi ile izleyicilerine ve grubun hayranlarına keyifli dakikalar yaşatacak.

Leke’nin Yeni Bölümü Çok Konuşulacak

Kanal D ekranlarının yeni dizisi “Leke” oyuncu kadrosu ve senaryosuyla büyük ilgi çekmişti.  Yasemin’in öyküsü izleyicisini derinden sarmış ve ekran karşısına bağlamıştı. Kardeşi “Murat” için ameliyat parası biriktirmeye çalışırken bir yandan da okuluna devam eden Yasemin’e bu bölümde Cem’den tatlı bir sürpriz geliyor.

Leke Dizisi İlk Bölümü İle Büyük İlgi Gördü!

Kolpa Yeniden Ekranlarda

Sevilen müzik grubu “Kolpa” uzun zamandır albüm çıkarmıyor. En son 2014 yılında “Yatağın Soğuk Tarafı” adlı albümü çıkaran grup, sonrasında tek şarkılık projeler ve yoğun bir konser takvimi ile yola devam etmişti. Özellikle genç kitlenin çok beğendiği grup, hayranları grubu ekran karşısında daha sık görmek istediğini dile getiriyordu.

“Leke”de Kolpa Sürprizi!

Yapımını Tims&B Productions’un üstlendiği, baş rollerini Burak Sevinç ve Melis Sezen’in paylaştığı ekranların sevilen dizisi “Leke” bu hafta, şarkılarıyla herkesi etkilemeyi başaran, solistliğini Barış Yurtçu‘nun yaptığı sevilen müzik grubu “Kolpa”yı konuk ediyor. Kolpa’nın konserine gidecek olan çift, grubun en sevilen şarkısı olan “Gurur Benim Neyime” şarkısındaki romantik dakikalarıyla izleyenleri aşklarıyla büyüleyecek.

Barış Yurtçu Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler