Ana SayfaDedikoduHamilelik Zorunlu Final Yaptırdı!

İlgili Postlar

Hamilelik Zorunlu Final Yaptırdı!

Birçok televizyon dizisi reyting oranlarından dolayı ardı ardına final yapıyor. Finali yakın zamanda gerçekleşecek olan Fox’un bir dizisine ise hamilelik zorunlu final yaptırdı. İşte ortaya çıkan bu haberin detayları..

Finaller Ardı Ardına Geliyor

Fox bazı dizilerine izleyiciden beklediği ilgiyi alamamıştı. Bununla beraber dizilerde yavaş yavaş finale gidilmesi de, yazın gelecek diziler için kış sezonunda bir yer açtı. Alınan duyumlara göre Fox yaz için canlı ve eğlenceli projelerle geliyor. Bu dizilerden bir kaçının ise kış sezonun da sevilen dizileri arasına girmesi bekleniyor.

Kızım Dizisinin Ağlatan Final Sahnesi!

Yazın Romantik Bir Dalga Esecek

Fox’da yazın başlayacak olan “Her Yerde Sen” dizisi, oyuncu kadrosuyla seyircisini hem güldürecek hem de romantik sürprizleriyle aşk rüzgarları estirecek. Baş rollerine Aybüke Pusat ve Furkan Andıç’ın yer alacağı dizi, aynı evde yaşamak zorunda kalan iki kişinin inatlaşmasıyla başlayacak.

Furkan Andıç Kimdir?

Hamilelik Zorunlu Final Yaptırdı!

Final haberleri ardı ardına gelirken en çarpıcı final haberi “Bizim Hikaye”den geldi. Mayıs sonu final yapacak olan dizinin final tarihi Hazal Kaya‘nın hamileliği nedeni ile 2 hafta erkene çekildi. Bir süredir hamile olduğu iddialarının gerçek olmadığını söyleyen Hazal Kaya’nın yakında anne olacağını set ekibi ele verdi. Set ekibi hamilelik nedeniyle ve Burak Deniz ile Hazal Kaya arasında olan kavga yüzünden sette çok gergin bir ortam oluştuğunu ve dizinin bu nedenle final yaptığını açıkladı.

Hazal Kaya Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler