Ana SayfaDizilerSurvivor'da Kim Adaya Veda Etti Sabriye Mi Okay Mı?

İlgili Postlar

Survivor’da Kim Adaya Veda Etti Sabriye Mi Okay Mı?

Survivor 14. haftada, Siyah ve Beyaz takımların mücadeleleri büyük bir hızla devam ediyor. Survivor’un son bölümlerinde Beyaz takım galip geldi. Siyah takımdan iki Türk yarışmacı eleme potası düşmüştü. Türkler Sebriye’in ismini verirken Yunanlar ise Okay’ın ismini vermişti. Son bölümde SMS oylarının sonucu belli oldu. Survivor’da kim adaya veda etti Sabriye mi Okay mı?

2019 Survivor Yarışmacıları

Survivor’da Kim Adaya Veda Etti Sabriye Mi Okay Mı?

Survivor’da heyecan gittikçe artıyor. Adaya Türk ve Yunan takımından yarışmacılar bir bir eleniyor. Ödüllerinde büyümesiyle ekran başındaki izleyicilerin heyecanı da giderek büyüyor. Acun Ilıcalı, Survivor’un son bölümünde ilginç bir açıklamada bulundu. Türk ve Yunan takımlarının çok iyi kaynaştığını, Türk yarışmacıların ateşli Yunan yarışmacıların ise sakin olduğunu söyledi.

SURVİVOR 14. HAFTADA ADAYA VEDA EDEN İSİM SABRİYE OLDU!

Survivor'da Kim Adaya Veda Etti Sabriye Mi Okay Mı

Acun Ilıcalı, ada konseyince elenen ismi açıklamadan önce yarışmacılara söz verdi.

Sabriye; Okay ile aynı potada olmaktan üzüntü duyduğunu, takım arkadaşlarından bir kaçının canını sıktığını, Hikmet’in inşallah Okay gitmez demesi, Bora’nın ise inşallah Sabriye gider demesine içerlediğini ve madem Okay o kadar iyiydi neden potaya koyduklarını sordu.

Hikmet; Konsey gününden beri takımda en zayıf yarışmacının Sabriye olduğunu söylediğini, Sabriye’nin gitmesini istediğini o giderse takım güçleneceğini orta Okay’ı Yunan yarışmacıların soktuğunu ve neden arkadaşlarının kararına saygı göstermediğini bilmediğini söyledi.

Okay; Zamanın durmuş gibi hissettiğini, kendisinin başaracağına inandığı için Survivor’a geldiğini,  Sabriye ile barıştığını, içinde kötülük olmayan bir insan olduğunu ve SMS potansiyeli yüksek bir yarışmacı olduğunu belirtti.

TÜRK YARIŞMACILAR ATEŞLİ YUNANLAR İSE SAKİN!

Acun Ilıcalı, Survivor’da iki ülkeden yarışmacıların çok iyi kaynaştığını gördüğünü ama Türk ve Yunan yarışmacıların davranışları arasında fark olduğunu, Türk yarışmacıların ateşli, Yunanların ise sakin olduğunu dile getirdi.

Bunun üzerine Sypyros, Türklerin kazanma hırslarının çok fazla olduğunu, sürekli istatistik ve plan peşinde olduklarını, kendilerinin ise kendi halinde olduklarını söyledi. Dalaka ise, kendilerinin günü olduğunu gibi yaşadıklarını, plan yapmadıklarını, her günü ve ödülü ayrı yaşadıklarını ve Türklerin bu konuda fanatik olduklarını belirtti.

Sabriye, ismi açıklandıktan sonra eleneceğini rüyasında gördüğünü söyledi.

 Survivor’da Türk Yarışmacılardan İki İsim Eleme Potasına Düştü!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler