Ana SayfaDedikoduHazal Kaya Hamileliğini Neden Gizliyor?

İlgili Postlar

Hazal Kaya Hamileliğini Neden Gizliyor?

5 senedir birlikte olan Ali Atay ve Hazal Kaya çiftinin bebek beklediği öğrenildi. Çift daha önce haklarında çıkan bu haberi yalanlamış ama bebek istediklerini de söylemişlerdi. Hemen ardından gelen bu haber ise “Hazal Kaya hamileliğini neden gizliyor? ” sorusunu akıllara düşürdü.

“Biz Kendi İçimizde Yaşıyoruz”

5 senedir birlikte olan Ali Atay ve Hazal Kaya çifti şubat ayında dünya evine girmişlerdi. İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden çiftin neden daha sık yan yana görülmedikleri sorulduğunda, ikili ilişkilerini kendi içinde yaşamayı sevdiklerini, ilk röportajlarını bile geçen sene verdiklerini, bu şekilde mutlu olduklarını dile getirdiler.

Hazal Kaya’nın Bebek Odası Bitmek Üzere!

“Hamile Değilim”

Hazal Kaya ve Ali Atay çifti geçtiğimiz haftalarda bir doktor kontrolünden çıkarken yakalanmış arından, Kaya bir alışveriş merkezinde görüntülenmişti. Aldığı kilolarla dikkat çeken güzel oyuncuya bebek bekledikleri iddiaları sorulduğunda yanıtsız kalan Hazal Kaya “Hamile değilim böyle iddialar da nerden çıkıyor bilmiyorum.” açıklamasını yapmıştı.

Ali Atay Kimdir?

Hazal Kaya Hamileliğini Neden Gizliyor?

Bugün “Bizim Hikaye” dizisinin erken finale gideceği öğrenildi. İddialara göre hamile değilim açıklamalarına karşılık set ekibi Hazal Kaya‘nın hamileliğinin de erken finalde etkili olduğunu söylemesi gözleri çifte doğrulttu. Hazal Kaya’nın hamile olduğunu neden gizlediği ise merak ediliyor. Çiftin yakın arkadaşlarının söylediğine göre ise, bu dönemde Hazal Kaya’nın nazardan korktuğu ve hamileliğini olabildiğince rahat geçirmek istediği yönünde…

Hazal Kaya Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler