Ana SayfaDizilerLeke 5..Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Yasemin Yine Zor Durumda Kalacak!

İlgili Postlar

Leke 5..Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Yasemin Yine Zor Durumda Kalacak!

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Leke 4. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde, Yasemin ile Cem’in arası düzeliyor ve aşk itirafları ardından sevgili oluyorlar. Şirin yüzünden evine icra gelen Yasemin, ekstra iş aramaya başlıyor. Mehmet CEO olma uğruna Yasemin’i büyük bir tuzağın içine çekiyor. Sahne bir toplantı düzenleyip Yasemin’in oraya gitmesini sağlıyor. Yasemin yine zor durumda kalacak.

Salı Dizileri 2019

Yasemin Yine Zor Durumda Kalacak!

Leke dizisinin 4. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin son bölümünde; Yasemin, Cem’le buluşmaya gideceği sırada kapı çalınıyor ve açtığında Şirin’i dayak yemiş bir vaziyette buluyor. O sırada Cem Yasemin’i almaya geliyor ama halasından gelen telefonla randevuyu iptal etmek zorunda kalıyor. Yasemin, Cem’i gönderdikten sonra Şirin’in gittiğini görüyor.

LEKE 4. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU!

Yasemin, Birkan’ı arayıp Şirin’in durumunu anlatıyor. Serpil’in elinden kurtulup artık bu işleri yapmak istemeyen Şirin, gizlice Serpil’in ofisine girip kendisine ait senetleri ve Yasemin’e ait senetleri alıp gidiyor. Tabi kameradan Serpil onu görüyor. Evini satıp, Serpil’e olan borcunu kapatıp normal bir hayat sürmek isteyen Şirin, parasını paravan bir şirkete kaptırdığını öğreniyor.

Yasemin, Şirin’in bankadan çektiği krediye kefil olduğu için evine icra geliyor. Şirin’i arayıp durumu anlatıyor o da bir kaç gün içinde halledeceğini söylüyor. Cem, Yasemin’i bir eylence mekanına götürüyor. Orada Cem’in kardeşi Yasemin’i tekneden tanıyor. Yasemin de onu görüp tanıyor bir bahane uydurup oradan ayrılıyorlar.

Arda, gidip annesine abisinin bir hayat kadını ile birlikte olduğunu söylüyor. Oda halasına durumu anlatıyor. Birkan’ı üstleri Yasemin’in ifadesinin dosyada olmadığı için sıkıştırıyorlar. Birkan ablasından Yasemin’e benzer bir kız bulmasını istiyor. Birkan, onun resmini çektirip dosyaya sahte bir ifade yazıp teslim ediyor. Ama Birkan’ın bir şeyler çevirdiğini anlayan üstleri onun açığını arıyorlar.

Mehmet, CEO olmak için Serpil’le konuşup bir toplantı olduğunu Yasemin’i istediklerini söylüyor. Serpil Yasemin’e durumu anlatınca Yasemin çok mutlu oluyor. Şirket’in Alman CEO’suna muhteşem bir gece yaşatacağını söyleyen Mehmet, bu toplantıdan Cem’in haberinin olmasını sağlıyor. Cem kendisinden habersiz bir toplantı düzenlendiği duyup otele gidiyor. Yasemin, adamla buluşuyor ve neden başka kimse olmadığını soruyor. Adam Yasemin’in elini tutuyor. Cem de otele giriyor.

Leke 4. Bölüm Fragmanı Geldi! Yasemin Yine Bir Tuzağa Düşüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler