Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 7. Bölüm Fragmanı Geldi! Nedim Şeniz'i Boğazlıyor!

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 7. Bölüm Fragmanı Geldi! Nedim Şeniz’i Boğazlıyor!

Kanal D’nin yeni dizilerinden Zalim İstanbul 7. yeni bölümü 13 mayıs pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Şeniz eve geri dönüyor ve evin tüm hakimiyetini tekrar eline alıyor. İlk olarak, Nedim’in eski ilaçlarına dönmesini sağlıyor. İkincisi Ceren’in bebeğinden kurtulmak için onu otele götürüyor. Zalim İstanbul 7. bölüm fragmanı geldi. Nedim, Şeniz’i boğazlıyor!

Pazartesi Dizileri 2019

Nedim Şeniz’i Boğazlıyor!

Dizinin 7. bölüm ilk fragmanında; Şeniz, baygın olan Ceren’in başında. Seher ile Agah, çocuklarının gizlice buluştukları evin kapısına gidip anne ve baba olarak bu durumda ne yapacaklarını düşünüyorlar. Cemre, Cenk’in sırrına ortak olduğu için onunla konuşmak için buluşur. Cemre, Cenk’e canavar olan o olmadığını annesinin canavar olduğunu söylüyor. Kapı çalındığında karşılarında anne ve babalarını görüyorlar. Nedim’e yine eziyet etmek için giden Şeniz’in, Nedim bir anda boğazına sarılıyor.

İşte Zalim İstanbul 7. bölüm fragmanı..

https://youtu.be/-KvcVs6yqwQ

ZALİM İSTANBUL 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Cenk, geliyor ve Agah oğluna silah doğrultup neden yaptığını sorduğunda. Şeniz, araya girip Nedim’in onu hırpaladıktan sonra sinirden öyle bir şey söylediği yalanını uyduruyor. Agah, Cenk’i evden kovuyor. Şeniz’de evi terk ediyor.

Ceren’in bebeğinin ultrason fotoğrafını Şeniz görüyor. Ceren’e inanmayan Şeniz, doktora gidip test yaptırırsa inanacağını söylüyor. Nedim’in durumu iyice kötüleşiyor.

Damla’nın ısrarıyla Agah, Şeniz’in gönlünü almak için Cenk’le kaldıkları otele gidiyor. Şeniz eve dönmeyi kabul ediyor. Dönerse şartlarını olduğunu, Nedim’in odasındaki kameranın kaldırılması ve onun bakımını kendisinin de ilgilenmesi. Şeniz eve geldiğinde ilk işi Nedim’in eski ilaçlara dönmesini sağlıyor.

Şeniz, Ceren’i akşamüstü doktora götüreceğini söyler ama babaannesi de gelir. Doktorun elindeki enjektörü gören Neriman polisi arar. Şeniz, ertesi gün Ceren’i yalnız gitmeye ikna ediyor ve bir otele giderler. Otelde doktor kan alacağım söyleyerek Ceren’i bayıltır.

Cemre, Cenk’in 8 yaşındayken Nedim’i camdan atmasını bildiği halde Agah beye söylememiştir ama onunla bu konuyu konuşmak istediğini söyler. Cenk, Cemre’yi arayıp attığı konuma gelmesini söyler ve Seher konuşmayı duyar. Agah, Cenk’i takip ettirir. Agah’la Seher, çocuklarının buluşma yerlerinin önünde karşılaşırlar.

Zalim İstanbul 7. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Cemre İle Cenk Yakalanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler