Ana SayfaÜnlülerİbrahim Kutluay'dan Nafaka Açıklaması Geldi!

İlgili Postlar

İbrahim Kutluay’dan Nafaka Açıklaması Geldi!

4 Mart tarihinde anlaşmalı bir şekilde boşanan İbrahim Kutluay ve Demet Şener’in nafakası hakkında İbrahim Kutluay Nafaka Açıklaması yaptı!

İbrahim Kutluay kimdir?

İbrahim Kutluay’ın iki çocuğu için ödemesi gerektiği Nisan ayı nafakası 32 bin 500 türk lirasının ödenmediğini iddia eden Demet Şener icra takibi başlattı. Bu icra takibinin ardından İbrahim Kutluay nafaka borcu hakkında, borcunun bulunmadığını Şener’in hukuka aykırı ve kötü niyet için takip başlattığını belirtti ve bunun durdurulması için mahkemeye başvurdu.

Son Dakika! Demet Şener ile İbrahim Kutluay Boşandı

İbrahim Kutluay’dan Nafaka Açıklaması!

Uzun bir mahkeme sürecinin ardından İbrahim Kutluay Nafaka Açıklaması yaptı. Tüm basın mensupları için konuşma yapan İbrahim Kutluay, “Nafakalarla ilgili ödemeler icra takibi başlatılmadan evvel yapıldığı halde, İstanbul 18. İcra Müdürlüğü’nün 2019/16433 Esas sayılı dosyasından tarafıma ödeme emri gönderilmiştir. Bu icra takibinin, hukuka aykırı nitelikte ve açıkça kötü niyetli olması sebebiyle, tarafımca İstanbul 6. İcra Hukuk Mahkemesi’nin 2019/334 E. dosya numarasıyla icra takibine itirazlarımın kabulüne dair şikayet davası açılmıştır.

Bu nedenlerle;

Hayattaki tek işi, bitmiş boşanma davası üzerinden meşhur kalmaya devam etmeye çalışmak olan ve bu sebeple ödenmiş nafakaları bile ödenmemiş göstermeye çalışan zihniyete yazıklar olsun.”

Şeklinde konuşarak çocuklarının nafakası ve boşanma süreciyle gündeme gelmesinden şikayetçi olduğunu da belirtti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler