Ana SayfaDizilerHercai 9. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Reyhan Yoksa Miran Yok!

İlgili Postlar

Hercai 9. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Reyhan Yoksa Miran Yok!

Atv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Hercai 9. yeni bölümü ile 10 mayıs cuma akşamı ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Azize, aslında bir Şadoğlu olmadığını öğrenirse Miran’ın düşmanlığının bitecek olmasından ve Reyhan’ı bırakmamasından korkuyor. Miran’ın ise alsında Hazar’ın oğlu olduğu gerçeğini ona çocukluktan beri öz babasını öldürmek için masal anlattığını kendi kendine konuşuyor. Hercai 9. yeni bölümde; Miran Reyhan’a sarılıp, ‘ Reyhan yoksa Miran yok’ diyor.

Cuma Dizileri 2019

Reyhan Yoksa Miran Yok!

Hercai 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Reyhan, ağzı burnu kan içinde elinde silahla Miran’ın karşısına çıkıyor. Silahı ona verip kendisini vurmasını istiyor. Miran, Reyhan’a sarılıp ona ‘ Reyhan yoksa Miran yok’ diyor.

İşte Hercai 9. bölüm 2. fragmanı..

https://twitter.com/i/status/1125821912326787072

HERCAİ 8. BÖLÜM ÖZETİ!

Aileden kimse Reyhan’la Azat’ın evlenmesini istemez. Hazar, ailesini de alıp uzaklara gitmekte kararlıdır. Nasuh, Zehra’yı yanına çağırıp kocasını konaktan gitme konusunda ikna etmesini yoksa Reyhan’ın bir Şadoğlu olmadığını ona söyleyeceğini söyler. Hazar, Zehra’ya kızları alıp uzaklara gideceklerini ama Reyhan’ı önceden gönderip ortalık sakinleşince kendilerinin de konaktan ayrılacaklarını söyler. Zehra, Reyhan önceden giderse Nasuh’ta onu bir şey söyleyemeyeceği için tamam der ve Reyhan’ı uzak bir akrabalarının yanına gönderirler.

Gönül, Yaren’den Reyhan’ın Azat’la evlenmekten vazgeçip konaktan gittiğini ve Miran’ın da onun peşinden gittiğini öğrenir. Azize, kendinden başka kimsenin bilmediği büyük bir sırrı vardır. Miran, aslında Hazar’ın oğludur ve onu çocukluktan beri kendi öz babasını öldürmesi için ona intikam masalları anlatmıştır. Sultan, Azize’yi Miran’ın annesine yaptığı işkenceleri Miran’a söylemekle tehdit eder.

Sultan, Gönül’e Şadoğlu’lar la iş birliğini yaptığını ve kendisini yaraladığını anladığını söyler. Gönül’e, annesinin kızı olduğunu söylerken, Gönül Reyhan’a, Miran’ın karısı olduğu gerçeğini söylediğini anlatır. Gönül, Miran’ın bunu öğrendiğinde kendisinden boşanacağı için korkmaya başlar.

Reyhan, Azat’a bir mektup bırakır ve uzak akrabalarının yanına gider. Azat mektubu okuduğunda deliye döner ama elinden bir şey gelmez. Reyhan, akrabalarının yanından babasının gelip almasını beklerken kapı çalınır. Miran, Reyhan’ın yerini bulmuştur. Evdekilere Reyhan’ın kocası olduğunu söyler.

 Hercai 9. Bölüm Fragmanı Geldi! Reyhan Ve Miran’dan Saklanan Şok Gerçekler!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler