Ana SayfaDizilerKardeş Çocukları 15. Bölüm Fragmanı Geldi! Ümran, Cemal'i Vuruyor!

İlgili Postlar

Kardeş Çocukları 15. Bölüm Fragmanı Geldi! Ümran, Cemal’i Vuruyor!

Star Tv’nin sevilen dizilerinden Kardeş Çocukları 15. yeni bölümü ile 12 mayıs pazar akşamı ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Cemal’in Umay’ı tehdit ettiği kozları elinden alabilmek için Ümran, Cemal’e birlikte uzaklara gitmeyi teklif etmişti. Ümran, Cemal’in elinden kozları alıp kaçmıştı. Umay’da onun peşinde gitmiş ve kömürlükte Cemal’e yakalanmışlardı. Cemal, Umay’a silahını doğrultmuştu. Yeni bölümde, Ümran Cemal’i vuruyor ve Umay’ı kurtarıyor.

Pazar Dizileri 2019

Ümran, Cemal’i Vuruyor!

Kardeş Çocukları 15. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ümran, Cemal’i vuruyor ve Umay’ı kurtarıyor. Yıldırım, annesine gidip, çocuğun doğduğunu söylüyor. Daha sonra Ümran’a gidiyor ve çocuğu görüp görmediğini cinsiyetini soruyor. Ümran, neden bunları kendisine sorduğunu söyleyince. Yıldırım, onun bir şeyler sakladığını bildiğini söylüyor. Hayat’a bir not geliyor. Notta, ‘ Seni gördün kocanı öldürdün’ yazıyor.

İşte, Kardeş Çocukları 15. bölüm fragmanı..

KARDEŞ ÇOCUKLARI 14. BÖLÜM ÖZETİ!

Ümran, Cemal’in yanına gider ve öldüresiye dayak yer. Hayat, annesini yaralı bir şekilde bulur. Oradan geçen Yıldırım’ın yardımı ile Ümran hastaneye götürülür. Reşat, rahatsızlanır ve hastaneye kaldırılır. Umay, Yıldırım ile aralarında çıkan haberler için bir basın toplantısı düzenler ve o fotoğrafların fotomontaj olduğunu söyler. Yıldırım’la kocasının hastalığı hakkında konuştuğunu söyler. Umay, Reşat’tan tüm mal varlığını ister. Reşat bunu kabul etmez ve Yıldırım’a gidip Umay’ın kendisini bitirdiğini bildiği bir şey varsa anlatmasını ister.

Yıldırım, Umay’ın kürtaj olduğunu söylediği doktorun yanında çalışan hemşireyi bulur. Önce konuşmak istemez ama Yıldırım kartını bırakır. Kadın Yıldırım’ı arar ve yanına çağırır. Ebe hemşire, Ümmü’nün bebeği aldırmadan doktorun elinden kurtulup kaçtığını söyler.

Reşat, hastaneye yanına gelin Cansel’e basına o bilgileri verdiğini bildiğini ve onunla görüşmek istemediğini söyler. Daha sonra Reşat, Cansel’i arayıp eşyalarını toplayıp evi boşaltmasını ister. Bu arada Umay, Cansel’in evini bularak yanına gider ama orada telefonunu unutur. Cansel, Umay’ın telefonunun şifresini kırdırıp Hayal’e babasının gerçek yüzünü görmesi için yazdığı adrese gelmesini mesaj olarak atar. Hayal, oraya gider ve Cansal’le babasını yatak odasında görür.

Kardeş Çocukları 15. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Umay’la Ümran Cemal’den Kurtulabilecek Mi?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler