Ana SayfaÜnlülerEge, Her Şey Çok Güzel Olacak Şarkısıyla Gündemde!

İlgili Postlar

Ege, Her Şey Çok Güzel Olacak Şarkısıyla Gündemde!

Şarkıcı Ege, Yüksek Seçim Kurulu’nun İBB Başkanlığı için verdiği iptal kararının ardından “Her Şey Çok Güzel Olacak” şarkısını Ekrem İmamoğlu’na yazdı.

Ege Kimdir?

Yoğun geçen siyasi olayların ardından Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) başkanlığı seçiminin iptal edilmesinin ardından sanatçılar sosyal medya hesabı üzerinden bu durumu eleştirdi.

Mazbatası geri alınan Ekrem İmamoğlu için bir çok sanatçı Twitter hesabında “Her şey çok güzel olacak” etiketiyle birlikte tweetler attı. Ünlülerin sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları paylaşımların arasına Şarkıcı Ege’de katıldı.

Şarkıcı Ege, İmamoğlu için şarkı yazdı!

Bir çok ünlü ismin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımların ardından #HerŞeyÇokGüzelOlacak etiketine Şarkıcı Ege’de katıldı.  İşte o şarkının sözleri;

“Bu defa her şey çok güzel olacak
Bu defa güzel bir yaz olacak
Geldin güler yüzle gün doğdu şehrime
Bu defa daha çok millet seninle
Yolumuz hak yolu
İstanbul’u dinle
Ekrem Başkan diyen millet seninle”

Şarkıcı Ege, İmamoğlu İçin Yazdığı Şarkı Hakkında konuştu.

Sosyal medya hesabında binlerce takipçiye sahip Şarkıcı Ege “Her Şey Çok Güzel Olacak” şarkısı hakkında “Bu şarkının söz ve bestesi benim değil sokağın sesi,halkın vicdanıdır.toplumun sesini duyurmak benim için kutsal bir görevdir.” Dedi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler