Ana SayfaÜnlülerHande Yener'i Korkutan Haber!

İlgili Postlar

Hande Yener’i Korkutan Haber!

Geçtiğimiz aylarda Hande Yener talihsiz bir olayla gündeme gelmişti. 3 senedir onunla birlikte olduğunu iddia eden bir hayranı Hande Yener’in evine girmeye çalışmış ve olay mahkemeye taşınmıştı. Bugün ise olayla ilgili olarak Hande Yener’i korkutan haber geldi.

3 Senedir Birlikte Olduklarını Sanıyordu!

Ümit Cem Şenol ile nişanlı olan Hande Yener’in bir hayranı tarafından sözlü tacizlere maruz kaldığından dolayı şikayetçiydi. Sözü geçen kişinin akli dengesinin yerinde olmadığı ve Hande Yener’i saplantı derecesine getirdiği belliydi. 3 senedir birlikte olduklarını hatta evleneceklerini iddia eden kişi, bir gece Yener’in evine girmeye bile yeltenmişti.

Ümit Cem Şenol Kimdir?

“O Adam Çıkarsa Yanarım”

Hande Yener yaşadığı bu travmatik olay sonrasında mahkemeye başvurdu ve geçtiğimiz haftalarda alınan karar kişinin akli dengesinin yerinde olmadığı, psikolojik tedaviye ihtiyacı olduğu yönündeydi. Hande Yener ise verilen bu cezanın yetersiz olduğunu o adamın akıl hastanesinden çıktıktan sonra yeniden peşine düşmesinden korktuğunu dile getirmişti.

Serdar Ortaç’tan Hande Yener’e Kumar Sitemi

Hande Yener’i Korkutan Haber!

Bugün öğrenilen habere göre, Hande Yener‘in saplantılı hayranı serbest bırakıldı. Bugün Nişantaşı’nda bir kafede görülen Yener bu konu hakkında ne hissettiği sorusuna “Haliyle korkuyorum, tekrar mahkemeye bir dilekçe verdim. Can güvenliğim yok”  sözleriyle yanıt verdi.

Hande Yener Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler