Ana SayfaDedikoduKaan Tangöze Şiddet Dolu Geceyi Anlattı!

İlgili Postlar

Kaan Tangöze Şiddet Dolu Geceyi Anlattı!

Seçkin Piriler, salı günü gece yarısında karakola şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi olmak için gitmişti. Kaan Tangöze’nin kendisine şiddet uyguladığını söyleyen Seçkin Piriler şikayetçi olmuştu. Bugün karakoldan çıkarken kameralara yakalanan Kaan Tangöze Şiddet Dolu Geceyi Anlattı!

Seçkin Piriler 2. Kez Dava Açtı

İkili arasında kavgayı tetikleyen en büyük nedenin, Seçkin Piriler’in Kıvılcım Ural için yeniden uzaklaştırma kararı almak istemiyle mahkemeye başvurmasının yattığı söyleniyor. Bu olay üzerine şikayetini geri çekmesini isteyen Kaan Tangöze’nin bu isteği yanıtsız kalınca, Tangöze oğlunu eve bıraktığı sırada ikili arasında yaşanan kavganın şiddet boyutuna ulaştığı söyleniyordu.

Kaan Tangöze Seçkin Piriler’e Şiddet Uyguladı Mı?

Kaan Tangöze Tehdit Etti!

Seçkin Piriler‘in 2. kez uzaklaştırma talebine Kaan Tangöze’den sert bir çıkış gelmiş. Seçkin Piriler’e eğer davayı geri çekmezse ikili arasında olan mesajları bilir kişi tarafından inceleteceğini ve ikili arasında geçen konuşmaları ortaya çıkaracağını söyleyerek, Piriler’in açtığı davayı geri çekmesini istemiş. Buna hayır cevabını alan  Tangöze, Piriler’in sırtına vurarak arından tekme atınca, Seçkin Piriler’in arkadaşının Kaan Tangöze’yi “Çocuklar içeride bunu yapma .” diyerek engellediği söyleniyor.

Seçkin Piriler Kimdir?

Kaan Tangöze Şiddet Dolu Geceyi Anlattı!

Bu sabah karakoldan çıkarken Kaan Tangöze kameralara yakalandı. Kendisine yöneltilen sorulara başta sessiz kalan Tangöze, sonrasında şiddet iddialarını reddetti. Tangöze ” Ben şiddet uygulamadım. Seçkin Piriler’e karşı dava da açtım. Yakında her şey ortaya çıkacak. Her şey çocuklar için…” açıklamasında bulundu.

Kaan Tangöze Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler