Ana SayfaÜnlülerDemet Şener Çocukları Hakkında Konuştu

İlgili Postlar

Demet Şener Çocukları Hakkında Konuştu

Eski Miss Turkey 1995 güzeli Demet Şener Anneler Günü’ne özel Çocukları Hakkında Konuştu, Ünlü model röportaj esnasında çocukları hakkında konuştu.

Demet Şener Kimdir?

Uzun yıllardır modellik, sunuculuk ve oyunculuk kariyerinde başarılı işler gerçekleştiren Demet Şener, Anneler günü için röportaj verdi. Geçtiğimiz aylarda eşi İbrahim Kutluay ile ortak bir boşanma kararına giden Demet Şener yaptığı konuşmada sessizliğini bozdu.

“İrem model olsun isterim.”

Oyunculuk ve modellik kariyerinin yanı sıra aile bağlarının da oldukça güçlü olduğunu gösteren Demet Şener, verdiği röportajda çocuklarından gurur duyduğunu gözleriyle anlattı.

Yaptığı konuşmada çocuklarının eğitiminde genel görgü kurallarınn anneler tarafından öğretilmesi gerektiğini vurgulayarak, “İrem model olsun isterim. Çok güzel bir fiziği var. Çok güzel bir genç kız oluyor. İyi bir tenisçi olsun yanında da modellik yapsın isteyebilirim. Ömer de İrem de ne meslek seçerlerse seçsinler ben her zaman yanlarında onlara destek olacağım. Kendi kararlarını kendileri versinler” şeklinde konuşarak, büyük kızı İrem hakkında gelecek planlarını anlattı.

Çocukları hakkında hayallerini anlatmasının yanı sıra onların meslek kararı hakkında da saygı duyacağını, destekleyeceğini de vurguladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler