Ana SayfaDedikoduDeniz Akkaya: "Tuğba Özerk'e Acıyorum" Açıklaması

İlgili Postlar

Deniz Akkaya: “Tuğba Özerk’e Acıyorum” Açıklaması

2016 senesinde Tuğba Özerk ve Deniz Akkaya arasında bir tartışma gündeme gelmişti. Tazminat için mahkemeye taşınan bu olayda Tuğba Ünsal haksız bulunmuş ve olay kapanmıştı. Geçtiğimiz gün ikili arasında yeniden yaşanan gerginliğe karşı Deniz Akkaya: “Tuğba Özerk’e Acıyorum” açıklaması yaptı.

Canlı Yayında Olay Çıktı

2016 senesinde Deniz Akkaya canlı yayında, Güney Kapani’ye “Kızının sevgilisiyle birlikte oldun mu?” sorusunu sorması ortalığı karıştırmıştı. Tuğbe Özerk annesine böyle bir soru yöneltilmesi karşısında olayı mahkemeye taşıyacağını belirtmiş ve ikili dava sürecine girmişti. Ancak bu olayda Özerk’in Deniz Akkaya’ya tazminat talebi reddedilmişti.

Tuğba Özerk’in Annesi Deniz Akkaya’dan Şikayetçi Oldu!

Fotoğrafa Yorum Yaptı Dava Getirdi

Öfkesi hala geçmeyen Tuğba Özerk, geçtiğimiz gün Deniz Akkaya’nın bulunduğu bir fotoğrafın altına Akkaya’ın artık yaşlandığı ve kötü alışkanlıklarından kızının etkilendiği ile ilgili bir yorum yaptı. “Sen kızı kamplara at orada burada patla… Davamı da canlandırıyorum tekrar… Mukocum kusura bakma sayfanı kirletti bu zavallı.” sözleri ise Deniz Akkaya’yı kızdırdı.

Tuğba Özerk Kimdir?

Deniz Akkaya: “Tuğba Özerk’e Acıyorum” Açıklaması

Olay karşısında Deniz Akkaya, Özerk’in defalarca dava açıp kazanamadığını söyledi. Yorumun avukata intikal ettiğini ve Özerk’in mahkeme karşısına çıkacağını belirten Deniz Akkaya “Dava da açmıyorum parası kalmadı artık acıyorum.” sözleri ise olayı iyice kızıştırdı.

Deniz Akkaya Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler