Ana SayfaÜnlülerTuğba Özerk'in Annesi Deniz Akkaya'dan Şikayetçi Oldu!

İlgili Postlar

Tuğba Özerk’in Annesi Deniz Akkaya’dan Şikayetçi Oldu!

Tuğba Özerk’in annesi Deniz Akkaya’dan şikayetçi oldu! Deniz Akkaya’nın iki yıl önce sunduğu bir magazin programında, telefonla canlı yayına bağlanan Tuğba Özerk’in annesine yönelttiği “Kızınızın sevgilisiyle birlikte oldunuz mu?” sorusu yıllar sonra ortalığı karıştırıldı. Ünlü şarkıcının annesi Günay Kapani, Deniz Akkaya hakkında hangi iddialarda bulundu? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Tuğba Özerk’ten Ömürlük Silikon!

Tuğba Özerk’in annesi Deniz Akkaya’dan şikayetçi oldu!

Tuğba Özerk’in annesi Deniz Akkaya’dan şikayetçi oldu! İki yıl önce Deniz Akkaya’nın sunduğu bir magazin programında ünlü şarkıcı Tuğba Özerk ve sevgilisi arasındaki tartışma konusu işlenirken, Akkaya’nın Özerk’in annesi Günay Kapari’ye yönelttiği “Günay Hanım, kızınızla sizin aranız bozukmuş. Şu anda sizin hattan alınmanızı istiyor. Siz kızınızın bir sevgilisiyle birlikte oldunuz mu?” sorusu mahkemeye taşındı.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na giderek dilekçe veren anne Günay Kapari, Deniz Akkaya’dan şikayetçi oldu.

Tuğba Özerk'in annesi Günay Kapari, Deniz Akkaya'dan şikayetçi oldu!
Tuğba Özerk’in annesi Günay Kapari, Deniz Akkaya’dan şikayetçi oldu!

Tuğba Özerk kimdir?

Şikayet iki sene sonra geldi

Aradan iki sene geçtikten sonra Günay Kapari’nin şikayetçi olması dikkat çekerken; verdiği dilekçede kendisinin Tuğba Özerk’in annesi olduğunu, olay günü programda kızının boşanma davasının konuşulduğunu ve Deniz Akkaya’nın yoğun ısrarı üzerine yayına telefon ile katıldığını ifade etti.

Milyonlarca kişinin izlediği bir programda, kendisinin kızının erkek arkadaşı ile ilişkisi olduğunun iddia edilerek onur, şeref ve saygınlığının rencide edildiğini söyleyen Günay Kapari; internette kendisinin ‘kızının sevgilisi ile ilişki yaşayan anne’ olarak yer aldığını belirtti.

Tuğba Özerk’in annesi Günay Kapari’nin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına verdiği dilekçe sonrasında ünlü manken Deniz Akkaya hakkında soruşturma başlatıldı.

O önce kendi hayatına, geçmişine baksın!

İki yıl önce gelişen olayda ünlü şarkıcı Tuğba Özerk, canlı yayında annesine Deniz Akkaya’nın yönelttiği soru yüzünden adeta çılgına dönmüş ve şu açıklamayı yapmıştı:

“Böyle bir terbiyesizlik görmedim. Canlı yayında anneme akıl almaz bir soru yöneltti. Neye uğradığını şaşırdı kadın. Telefonu kapattıktan sonra rahatsızlandı. Yıllardır şarkı söyleyen biri olarak magazini az çok biliyoruz. O önce kendi hayatına, geçmişine baksın. O kim oluyor ki bana laf söylesin. Eski eşimin yanında bir de Deniz Akkaya’ya dava açıyorum” dedi. Özerk’in annesi Akkaya’nın sorusu üzerine canlı yayında şoke oldu ve “Ne diyorsunuz siz?” diye sorduğu anda hattan alındı. Akkaya, bu açıklamayı kendisine Tuğba Özerk’in yaptığını iddia ederken Özerk bunu şiddetle yalanladı. Özerk canlı yayında, “Deniz, anneme söylediğin şey hiç hoş değildi. Ben sana böyle bir şey mi söyledim? Böyle bir şey mümkün mü?”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler