Ana SayfaDizilerBir Aile Hikayesi 10. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Şakir Hastalığının Seyrini Öğreniyor!

İlgili Postlar

Bir Aile Hikayesi 10. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Şakir Hastalığının Seyrini Öğreniyor!

Fox Tv ekranlarının sevilen dizilerinden Bir Aile Hikayesi 10. bölümüyle 11 mayıs cumartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde; Erdem’le Beste’nin arası tüm düzelmişken ve Erdem Beste’ye evlenme teklifi edecekken rahatsızlanarak hastaneye kaldırılıyor. Öte yandan Şakir, doktora gidiyor ve hastalığının aşamalarının nasıl olacağını soruyor. Şakir hastalığının seyrini öğreniyor.

Cumartesi Dizileri 2019

Şakir Hastalığının Seyrini Öğreniyor!

Bir Aile Hikayesi 10. Bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; İleri aşamada mide kanseri olan Şakir, doktora hastalığının seyrinin nasıl olacağını soruyor. Doktor, yoğun iştah kaybıyla başlayacağını, güçsüz düşeceğini ve daha sonra bilinç kaybı olacağını söylüyor.

İşte Bir Aile Hikayesi 10. Bölüm 2. fragmanı..

BİR AİLE HİKAYESİ 9. BÖLÜM ÖZETİ!

Mahur’la Berk’in yanına Beste’nin gelmesinden sonra, oraya Hülya ile Derya’da gelirler. Mahur’un kafası biraz dağılır ve eve dönerler. Behiye hanım eve çıka gelir. Şakir’in eşi olduğunu söyleyen Behiye ile Şakir uzun uzun konuşur.

Beste, artık takıntı haline getirdiği kilolarından kurtulmak için ameliyat olmaya karar veriyor. Berk buna karşı çıkar hatta Erdem’e de anlatır. Erdem, Beste’yi kendi evine çağırarak ona güzel bir sofra hazırlar. Her cümlesinde onun ne kadar güzel olduğunu söyler. Beste ise Erdem’in önceki karısının güzel olduğu için onu aldattığını, Beste’nin kilolu olduğu için ona kimsenin bakmayacağını düşündüğü için kendisi ile birlikte olduğunu düşünür. Yemekte Berk’in ona ameliyat olmayı düşündüğünü de ağzından kaçırınca Beste yemeği terk eder.

Beste, ağlayarak annesinin evine gider. Olanları anlatır ve ameliyat olmak istediğini söyler. Reyhan, ikna olmak için önce doktorla konuşmak istediğini söyler. Birlikte doktora giderler ama Reyhan’ın kafasında soru işaretleri oluşur.

Aile iftar yemeği için bir araya gelir. Berk, Derya ile konuşur ve onun hiç ailesiyle birlikte sofraya oturmadığını öğrenince onuda iftar yemeğine götürür. Mercan, amcasının yanında Derya’yı görünce biraz amcasını kıskanır. Beste, Berk’e kırgın olduğu için yalnız otururken, Berk gelir ve kardeşinin gönlünü alır. Şakir, Behiye’nin evine gider ve onu eve yemeğe getirir. Tüm aile bir arada yemek yerken Erdem gelir. Beste’ye kendisini anlatır ve tam evlenme teklif edeceği sırada yere yığılır.

Bir Aile Hikayesi 10. Bölüm Fragmanı İzle! Erdem Hafızasını Mı Kaybetti?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler