Ana SayfaÜnlülerİrem Derici Yeni Albümünde Sezen Aksuya'da Yer Verdi!

İlgili Postlar

İrem Derici Yeni Albümünde Sezen Aksuya’da Yer Verdi!

Pop Müziğe çağ atlatarak hızlı bir giriş yapan İrem Derici, sosyal medyada daha çıkmadan gündem olan yeni albümünde Sezen Aksu’ya yer veriyor!

Türk Pop Müziğinin starı olarak bilinen İrem Derici, sosyal medyada şimdiden konuşulmaya başlayan albümü için yapılan tanıtım kampanyasıyla, sosyal medyanın en çok konuşulan albümü oldu.

İrem Derici, yeni albüm’de unutulmaz şarkıları bir araya getiriyor!

Pop müziğinin başarılı kadın sanatçısı İrem Derici, unutulmaz şarkıları bir araya getirdiği yeni albümü Mayıs ayının sonunda hayranlarıyla buluşturacak. Prodüktörlüğünü ünlü iletişimci Özgür Aras’ın üstlendiği projede İrem Derici yeni albümü içerisinde hangi şarkıları seçtiği büyük merak konusu oldu.

İrem Derici kimdir?

İrem Derici yeni projesinde Sezen Aksu’ya da yer ayırdı. Sezen Aksu imzalı şarkılar arasında seçim yapması gereken İrem Derici, çareyi sosyal medya hesabı üzerinde buldu. Hayranlarına “Senin sevdiğin Sezen Aksu imzalı şarkı hangisi?” cümleleriyle sorusunu sordu. Yapılan anket sonucunda İrem Derici, “Gidiyorum” şarkısını seslendireceği ortaya çıktı.

Sezen Aksu kimdir?

Alığı sahnelerde büyük ilgi alan İrem Derici, mayıs ayının sonunda piyasaya çıkması beklenen yeni albümünün konserleri için önümüzdeki günlerde farklı şehirler üzerinde partiler düzenleyecek. İstanbul, Ankara, Eskişehir, Antalya ve Çeşme gibi sıralanmış partiler İrem Derici ve hayranlarını bekliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler