Ana SayfaDizilerKuzgun 14. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Kuzgun Bundan Sonra Dila'ya Güvenebilecek Mi?

İlgili Postlar

Kuzgun 14. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Kuzgun Bundan Sonra Dila’ya Güvenebilecek Mi?

Star Tv ekranlarında yayınlanan sevilen dizi Kuzgun 13. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Dila’ya büyük bir doğum günü süprizi yapan Kuzgun, Dila’nın güvenini kazanıyor. Dila, Kudret’le buluşup artık iş birliği yapamayacağını söyler ama Kudret telefondaki dinleme cihazından Kuzgun’un Behram’la buluşma yerini öğrenip baskın yaptırır. Behram, Dila’nın kendisini ve onu sattığını Kuzgun’a söyler. Kudret’le Dila’yı buluşma yerinde gören Kuzgun, bundan sonra Dila’ya güvenebilecek mi?

Çarşamba Dizileri 2019

Kuzgun Bundan Sonra Dila’ya Güvenebilecek Mi?

Kuzgun 14. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Bora’nın Dila’yı alıkoyduğu yere Kuzgun gelir ama kafasına yediği darbeyle bayılır. Dila’da baygındır. Ferman gelip Bora’yı öldürür ve Bora’nın öldürüldüğü silah Kuzgun’un eline verirler. Polis geldiğinde, Bora’nın Ceset’i de yoktur. Emniyete götürülen Kuzgun’la Dila ifade verir. Seda ise Kartal’ı dükkanda bekler. Kartal geldiğinde ona hayatını borçlu olduğunu söyler. Ali gelip ikisini bir arada görünce dönerken Seda’ya, ‘Kartal’ı bana öldürtme’ der.

KUZGUN 13. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU!

Seda ile Kartal arasında elektrik oluşur. Seda, Ali’nin ona bir şey yapmasından korktuğu için bir daha görüşmemeleri gerektiğini söyler. Kuzgun, Dila’yı da alıp Meryem’in evine giderler. Kuzgun orada, Dila’nın çantasındaki telefonu görür. Arabasına da takip cihazı olduğunu fark eder ve Dila’yı göz hapsine alır. Dila’nın asistanının polis memuru olduğunu öğrenen Kuzgun, Dila’dan iyice şüphelenir.

Kuzgun, Dila’nın 18 yaşındayken kendisine doldurduğu kaseti dinler ve günlük yazdığını öğrenir. Gidip günlüklerini okur. Günlüklerde, babasının tutuklandığı gün eve uyuşturucuyu koyanın o olduğunu öğrenir. Ama çocuk olduğunu için onu affeder. Dila’nın günlüğünden hayalindeki evi öğrenir. Kuzgun, Dila’yı arayarak verdiği adrese gelmesini söyler. Dila, yol ayrımındadır. Kudret, babasını kurtarmak için söz vermiş, karşılında ise Behram’la Kuzgun’u ister. Dila’da arada kalır. Kuzgun’u ele vermek istemez.

İkili Kuzgun’un hayalindeki gibi ağaç ev yapıp orada doğum günü kutlayıp birlikte olurlar. Kuzgun, bir plan yapar ve Behram’ın yaşadığını Dila’ya söyleyip onunla buluşacağını söyler. Emniyete haber verip vermeyeceğini bekler. Kuzgun, önden çıkar. Dila, Kudret’le buluşup bu işte olmayacağını söyleyip telefonu ona geri verir. Kuzgun uzaktan onları izler.

Kudret, telefona dinleme cihazı koymuştur. Kuzgun’un Behram’la buluşacağım dediği adresi öğrenip baskın yaptırır. Behram, Kuzgun’u arayarak Dila’nın ikisini de sattığını söyler.

 Kuzgun 13. Bölüm Yeni Fragman Geldi! ‘Benim Senden Başka Yolum Kalmadı’

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler