Ana SayfaÜnlülerDünyanın Gözü İngiltere Kraliyet Ailesinin Yeni Veliahtında!

İlgili Postlar

Dünyanın Gözü İngiltere Kraliyet Ailesinin Yeni Veliahtında!

İngiltere Kraliyet ailesine yeni bir üye daha katıldı. Kraliçe Elizabeth’in torunu ve 6. sıradaki yeni varisi Prens Harry ile eşi Düşes Meghan Markle’nin ilk erkek çocukları 6 mayısta dünyaya geldi. Kraliyet ailesinin bir ilk olarak bebek,  hem İngiltere hem de Amerikan vatandaşlığı aldı. Dünyanın gözü İngiltere Kraliyet ailesinin yeni veliahtında. Kraliyet ailesinin 7. sıradaki yeni varisi, hem İngiltere kralı olabilir, hem de Amerika başkanı olabilir diye yorumlar yapıldı.

Prens Harry Kimdir?

Dünyanın Gözü İngiltere Kraliyet Ailesinin Yeni Veliahtında!

İngiltere Kraliyet ailesinin yeni erkek üyesi 3 kilo 200 gram olarak dünyaya geldi. Prens Haryy ve Magen Markle’nin yeni doğan bebeklerine Archie Harrison ismini verecekleri öğrenildi. Bebek, kraliyet ailesinin 7. sıradaki varisinin fotoğrafları servis edildi. Markle ile birlikte, Prens Harry kucağında bebeğiyle basın toplantısı yaptı.

Meghan Markle Kimdir?

LADY DİANA’NIN TORUNU OLDU!

Milyonların sevgilisi Layd Diana, kraliyet ailesinden ilk defa boşanan üye olarak tarihe adını yazdırdı. Vahim bir kaza sonucu 1997 yılında hayatını kaybeden Lady Diana’nın küçük oğlu Harry, ilk çocuğu dünyaya geldi. Magen Markle’de, Lady Diana gibi hayır işleri ve vakıf çalışmalarında bulunuyor.

BEBEĞİN FOTOĞRAFLARI AYNI ANDA DÜNYAYA SERVİS EDİLDİ!

Dünyanın Gözü İngiltere Kraliyet Ailesinin Yeni Veliahtında

İngiltere kraliyet ailesinin 7. varisinin fotoğrafları tüm dünya basınına aynı anda servis edildi. Genellikle, diğer kraliyet üyeleri bebeklerini annelerinin kucağında fotoğraf çektirirken, bebeğin Prens Harry’nın kucağında olması dikkat çekti. Prens William ile Kate Middleton’un üç çocuğunu da hastaneden çıkarken basına ilk görüntü verme geleneklerini de ilk defa bu çift tarafından bozulmuş oldu.

Prens Harry basın açıklamasında, sevinç kaynağına kavuştukları için çok mutlu olduklarını, bebeğin çok tatlı bir mizacı olduğunu ve onu yavaş yavaş büyürken değerli zamanlar geçirmeyi dört gözle beklediklerini söyledi.

Magen Markle ise, bunun sihir gibi şaşırtıcı olduğunu, dünyanın en iyi iki erkeğine sahip olduğunu, bu yüzden de çok mutlu olduğunu ve bir rüya gibi geçen bir kaç günün kendileri için çok özel olduğunu söyledi.

Bebeğin, Markle’den dolayı Amerikan vatandaşlığı aldığı için bebek hem İngiliz vatandaşı, hem de Amerikan vatandaşı olarak dünyaya geldi.

 Meghan Markle Şıklığı ile Galada Göz Kamaştırdı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler