Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerKıvanç Tatlıtuğ Ve Murat Cemcir Ezber Bozdu!

İlgili Postlar

Kıvanç Tatlıtuğ Ve Murat Cemcir Ezber Bozdu!

Sazan Sarmalı’nın da Şubat ayında almış olduğu ödül aldıktan sonra bir ödül haberi de Cannes Film Festivali’de büyük beğeni toplayan Ağlat Ağacı filminden “East  West Golden Arch” ödüllerinde geldi. Filmlerin en dikkat çeken oyuncuları ise Kıvanç Tatlıtuğ ve Murat Cemcir oldu. Son dönemlerde ters köşe karakterleriyle büyük başarı yakalayan Kıvanç Tatlıtuğ Ve Murat Cemcir Ezber Bozdu!

Türk Sinemasına Destek Ödülü

Şubat ayında “GQ Men of the Year 2018” ödüllerinde en çok dikkat çeken film “Sazan Sarmalı” olmuştu. Başarılı oyuncu kadrosu ve eğlenceli senaryosuyla “Türk Sinemasına Destek Ödülü” alan filmde Kıvanç Tatlıtuğ’un oyunculuğu da çok konuşuldu. Genelde dram rollerinde görmeye alışkın olduğumuz Kıvanç Tatlıtuğ bu defa ters köşe yapmış ve yarattığı karakterle büyük beğeni toplamıştı.

Ahlat Ağacı gişede başarılı oldu mu?

Ağlat Ağacı Ayakta Alkışlandı

Nuri Bilge Ceylan’ın yönetmenliğini yaptığı “Ağlat Ağacı”, Cannes Film Festivali’nden eli boş dönse de, film izleyenler ve eleştirmenler tarafından çok beğenilmiş ve 15 dakika boyunca ayakta alkışlanmıştı. Moskova’nın uluslararası “East  West Golden Arch” ödüllerinde ise, Murat Cemcir “En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu” seçildi. Komedilerden alışkın olduğumuz Cemcir bu defa bir dram filminde karşımıza çıkmış ve izleyenleri performansıyla etkilemişti.

Murat Cemcir Kimdir?

Kıvanç Tatlıtuğ Ve Murat Cemcir Ezber Bozdu!

Milliyet köşe yazarı Ali Eyüboğlu bugün ki yazısında Kıvanç Tatlıtuğ ve Murat Cemcir’den bahsetti. Başarılı oyunculuklarıyla ikilinin ezber bozduğunu söyleyen Ali Eyüboğlu, filmlerin başarılı yönetmenleri Yılmaz Erdoğan ve Nuri Bilge Ceylanı’nı oyuncu seçimleri için takdir ederek, cesaretlerinden dolayı tebrik etti.

Kıvanç Tatlıtuğ Kimidir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler