Ana SayfaDedikoduDemet Şener Bu Kez İbrahim Kutluay'ı Çok Kızdırdı!

İlgili Postlar

Demet Şener Bu Kez İbrahim Kutluay’ı Çok Kızdırdı!

Geçtiğimiz gün Demet Şener, İbrahim Kutluay’ın nafakasını ödemediği beyanı ile mahkemeye başvurmuştu. Bu iddiaları sert bir biçimde yanıtlamıştı. Ancak dün çocuklarının sağlık sigortasını iptal ettirdiğini söyleyen Demet Şener bu kez İbrahim Kutluay’ı çok kızdırdı. İbrahim Kutluay TV8’de yayınlanan bir magazin programına katılarak açıklama yaptı.

“Sağlık Sigortası Ödenmiyor”

Dün Demet Şener’in nafakayı ödemiyor iddiasına İbrahim Kutluay’dan sert bir tepki gelmişti. Kutlay’ın elinde dekontların olduğunu ve itiraz talebini gerçekleştirdiğini söylemesi üzerine, Demet Şener “Boşandığımızdan beri çocukların sağlık sigortasını ödemiyor!” diyerek karşılık verdi.

İbrahim Kutluay’dan Eski Eşi Demet Şener’e Sert Sözler!

“Evi Bana Vermedi”

Demet Şener sağlık sigortasının haricinde mahkemenin boşanma davasında almış olduğu karara İbrahim Kutluay’ın uymadığını ve mahkeme tarafından Şener’e verilen evin henüz ona verilmediğini de sözlerine ekledi.  Burada haklı olan tarafın kendisi olduğunu ve gereğinin yapılması için elinden geleni yapacağını söyleyen Şener’e ise İbrahim Kutlay’dan cevap bugün geldi.

Demet Şener Kimdir?

Demet Şener Bu Kez İbrahim Kutluay’ı Çok Kızdırdı!

Yaşanan olaylardan dolayı İbrahim Kutluay sabah saatlerinde TV8 kanalında yayınlanan bir magazin  programına telefonla bağlandı. Çocuklarının nafakasını hiçbir zaman geciktirmediğini ve sağlık sigortalarını da düzenli olarak ödediğini söyleyen Kutluay tüm bunların elinde dekontu olduğunu açıklayarak bu belgeleri basına da sunabileceğini söyledi. Kutluay ” Çocuklarım benim her şeyim, ben onlara çok düşkünüm ve onlara böyle bir şeyi asla yapmam.” açıklamalarıyla da konun öneminin altını çizdi.

İbrahim Kutluay Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler