Ana SayfaKültür ve SanatMüzikRadyo D'de Yeni Bir Program: Müzik Hattı

İlgili Postlar

Radyo D’de Yeni Bir Program: Müzik Hattı

Sevilen program Radyo D’de yeni bir program başlıyor. Her hafta yeni bir konuğun katılacağı “Müzik Hattı”nda müziğe dair merak ettiğiniz her şey yer alacak. Keyifli söyleşilerle sanatçıların kendi hayatlarından önemli dönüm noktalarını anlatacağı Radyo D’de Yeni Bir Program: Müzik Hattı, canlı müzik dinletileriyle de, dinleyicilerine keyifli dakikalar yaşatacak.

Ekranların Sevilen Sunucusu

Dream Tv kanalının sevilen sunucu Melis Baştuğ’nun spikerliğini yaptığı “Müzik Hattı” her hafta radyo dinleyicileri ile buluşacak. Melis Baştuğ’un eğlenceli ve enerjik sunumu ile her hafta sürpriz isimlerin konuk olacağı programın ilk bölümü bu hafta yayınlandı.

Radyo D Türkiye turunda!

İlk Konuk Emre Kaya Oldu

“Müzik Hattı”nın ilk konuğu sevilen şarkıcı Emre Kaya oldu. Son şarkısı “Nasıl Diye Sorma” klibini yeni yayınlayan Emre Kaya heyecanını dinleyicilerle paylaştı. Kendi müzik şirketini kuran Emre Kaya, şarkılarını sosyal medya üzerinden 250 farklı mecrada dinleyicileriyle buluşturduğunu söyleyen Emre Kaya, artık müzik piyasasında farklı noktalara bakılması gerektiğini söyledi. Dünyada birçok şarkıcının, müziklerini kendi kanallarından yayınladığını söyleyen Emre Kaya Türkiye’de müzik piyasasının artık çok farklı noktalara gideceği hakkında olan görüşlerini de açıkladı.

Radyo D’de Yeni Bir Program: Müzik Hattı

İlk bölümü geçtiğimiz çarşamba günü radyo severler ile buluşan “Müzik Hattı” artık her hafta yayında olacak. Melis Baştuğ‘un sunumuyla çarşamba günleri saat 15.00- 16.00 arasında dinleyicileriyle buluşacak olan programda, her hafta dinleyicileri yeni konuklar eşliğinde keyifli sohbetler ve eğlenceli dakikalar bekliyor.

Melis Baştuğ Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler