Ana SayfaDizilerGülten Ercüment'in Elinden Kurtulamıyor! Bir Zamanlar Çukurova 32. Bölüm Özeti!

İlgili Postlar

Gülten Ercüment’in Elinden Kurtulamıyor! Bir Zamanlar Çukurova 32. Bölüm Özeti!

Atv ekranlarının vazgeçilmez dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova 32. son bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Demir, Seher’i yatağında görünce çılgına dönüyor ve onu kovuyor. Seher, Hünkar’a Demir’in kendisine sahip olduğunu söylüyor. Demir’i hizmetçisiyle yatakta gören Ercüment, ondan cesaretlenip niyetini bozarak Gülten’e ormanlık alanda saldırıyor. Gülten Ercüment’in elinden kurtulamıyor. Yılmaz son anda yetişiyor ama Ercüment silahını ateşliyor.

Perşembe Dizileri 2019

Gülten Ercüment’in Elinden Kurtulamıyor!

Demir, yatağında Seher’i gördükten sonra onu kovuyor. Seher, ağlayarak konağa geliyor. Kimseye neler olduğunu anlatmıyor. Planı ise karnındaki bebeği Demir beye kakalamak. Demir, Ercüment’e ve annesine öyle bir şey yapmadığını söylüyor. Hünkar, Seher’e neler olduğunu sorduğunda, Demir beyin kendisini arzuladığını söylediği yalanını uyduruyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 32. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Züleyha, neler olduğunu merak ediyor ve Hünkar, Seher’in Demir’in arabasını kullanıp ağaca çarptığını, Demir’in de ona tokat attığını söylüyor. Ercüment, Demir’le Seher’i yatakta gördüğünü yineleyip Hünkar’dan üstü kapalı para istiyor. Teyzesine çok borcu olduğunu Demir’in arkasını nasıl topluyorsa kendisinin arkasını da toplamasını istiyor.

Gaffur, Kuran’a el basıp Seher’la arasında hiçbir şey olmadığını söyleyip Saniye’yi inandırıyor. Araları düzeldiği için mutlu olan Gaffur bir çocukları olması için dua ediyor. Fekeli, Hünkar hanımı arayıp görüşmek istiyor. Demir. annesini takip ediyor ve kulüpte ikisini baş başa yakalıyor. Yanlarına gidip neler olduğunu sorduğunda Fekeli, birilerinin onun ve Yılmaz’ın arasının kötü olduğunu fırsat bilip hainlik yaptığını anlatıyor.

Muhtarın oğlunun düğünü oluyor. Tüm aile oraya gidiyorlar. Fekeli ve Hünkar oraya nikah şahidi oluyorlar.Hünkar, Gülten’e düğün bohçası verip geline götürmesini istiyor. Ercüment, Gülten’i takip ediyor. Gülten’i tek başına gören Ercüment, ona yol göstermesini istiyor. Gülten’de tamam diyor gösteriyor. Tenha bir yere geldiklerinde Gülten’e saldırıyor. Gülten karşı çıktığında, Seher Demir’in koynuna giriyor bir şey olmuyor diyor.

Yılmaz’da Müjgan’ın babasına gönderilen mektubu yazanın Gülten olduğunu anlıyor ve onunla konuşmak için gidiyor. Gülten’in gelinin evine gittiğini öğrenip yola koyuluyor. O sırada Gülten’in çığlıklarını duyuyor. Hünkar hanımda Ercüment’in yürüyüşe gittiğini öğrenince şüphelenip telaşlanıyor. Yılmaz, Gülten’i perişan halde buluyor. O sırada Hünkar’da geliyor. Ama Ercüment, silahını ateşliyor ve Yılmaz vuruluyor.

Bir Zamanlar Çukurova 32. Bölüm Fragmanı Geldi! Seher Çocuğunu Demir’e Kakalayacak!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler