Ana SayfaDizilerVuslat 18. Bölüm Fragmanı İzle! Feride'nin de Hayatı Tehlikede!

İlgili Postlar

Vuslat 18. Bölüm Fragmanı İzle! Feride’nin de Hayatı Tehlikede!

TRT 1’de yayınlanan sevilen dizi Vuslat 18. yeni bölümü ile 13 mayıs pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Büyük patron Bülent ortaya çıkmış ve Tahsin’den intikam almak için harekete geçip, Sultan’la Fırat’ı kaçırır. Aziz’e, Sultan’ın ve Fırat’ın elleri kolları bağlı fotoğrafını gönderir. Dizinin yeni bölümünde, Feride’nin de hayatı tehlikede. Feride’de ortadan kaybolunca Aziz, Bülent’e ulaşmak için şifreleri çözmeye uğraşıyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Feride’nin de Hayatı Tehlikede!

Vuslat 18. bölüm ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Fırat, ormanlık bir alanda hareketsiz yatıyor. Feride ile Aziz artık aşklarını itiraf edip birbirlerini özlüyorlar. Yalçın, Aziz’i arayıp, Bülent’in Feride’yi de almış olabileceğini söylüyor. Kerem’in Sultan için yapamayacağı şey yoktur. Onu kaçıranı bulup kendi elleriyle öldüreceğini söylüyor. Bülent’e ulaşmanın yolu o kutudaki şifreleri çözmek olduğunu bilen Aziz, şifreleri çözüp sevdiklerini kurtarmaya çalışıyor.

İşte Vuslat 18. bölüm ilk fragmanı..

VUSLAT 17. BÖLÜM ÖZETİ!

Kerem, Anetta ile Ceylan’ı eve götürür. Ceylan’ı annesiyle ve babasıyla tanıştırıp onun müstakbel eşi olduğunu söyler. Bülent, Aiziz’le görüştükten sonra adamlarına Aziz’i takip etmelerini emrediyor. Aziz, Yalçın’ın evine geri döndüğünde, Feride onu çok merak ettiğini söyler. Aziz de kendilerini eve kapatan adamı bulup konuştuğunu söyler.

Abdullah efendi, günlüğü Yalçın’ın evine bırakıp gidiyor. Yalçın hiç açmadan dolaba kaldırıyor. Günlüğün içinde, Şevki’nin karısı, Anetta ve Bülent’in birden bire Almanya’ya kaçtıklarını, o zamanda Anetta’nın hamile olduğu yazar.

Aziz, babasına huzurlarını ne uğruna sattığını sorar. Tahsin, Kerem’in hayatı uğruna olduğunu söyler. Bülent’in, Kerem’i şimdiye kadar neden bulamadığını sorduğunda ise Tahsin onun öldüğünü zannettiğini söyleyip kazayı hatırlatır. Gülten’in oğlununda bulunduğu arabada, Gülten’in oğlunun öldüğünü, o çocuğu Kerem olarak gösterdiğini söyler. Gülten, konuşulanları duyup yere yığılır.

Nehir, Perihan’a Feride’nin Aziz’in gözlerini kör ettiğinden bahseder. O da Feride’in adresini ister. Fırat, Sultan’ı hastaneye götürür. Çıkışta Sultan hava almak ister ve deniz kenarında otururlar. Yanlarına Bülent gelir. Onlara, kendisinde ilginç eşyalar olduğunu söyler ve adresini verir. Sultan’la Fırat, kimseye haber vermeden o adrese giderler. Aziz’in telefonuna Sultan’la Fırat’ın elleri ayakları bağlı fotoğrafı gelir. Tam o sırada Aziz, annesini Feride’nin evinin önünde görür.

Vuslat 18. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Sultan’la Fırat Bülent’in Elinde!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler