Ana SayfaDizilerLeke 5. Bölüm Fragmanı İzle! Yasemin Pes Mi Edecek?

İlgili Postlar

Leke 5. Bölüm Fragmanı İzle! Yasemin Pes Mi Edecek?

Kanal D’nin gözde dizilerinden Leke 5. yeni bölümü ile 14 mayıs salı akşamı izleyicisi ile buluşacak. Dizinin son bölümünde; Mehmet, sırf CEO olmak için Yasemin üzerinden oyun oynuyor. Tek derdi para kazanmak olan ve para sıkıntısını Cem’e söyleyemeyen Yasemin, iş toplantısı zannettiği yere gider ve adamın kendisine karşı tavırlarının normal olmadığını anlar. Cem’de kendisinden habersiz yapılan toplantının olduğu otele doğru ilerler. Leke 5. bölüm fragmanı geldi. Yasemin pes mi edecek?

Salı Dizileri 2019

Yasemin Pes Mi Edecek?

Leke dizisi 5. bölüm ilk fragmanında; Yasemin, kendisine hafif bir kadınmış gibi davranan adama tokat atar ve oradan uzaklaşır. Cem’de otele gelmiştir. Mehmet’in oradan yine bir tokatla yırttığını konuşarak uzaklaşır. Cem, Mehmet’i oradan çıkartan görür. Yasemin, başına gelenleri ve yaşadığı sıkıntıları bir türlü Cem’e anlatamaz. Sonunda pes edip Cem’den ayrılmayı düşünür.

İşte Leke 5. bölüm ilk Fragmanı..

https://youtu.be/iphn3slVl2w

LEKE 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Yasemin, Cem’le buluşmaya gideceği sırada kapı çalınıyor ve açtığında Şirin’i dayak yemiş bir vaziyette bulur. O sırada Cem Yasemin’i almaya gelir ama halasından gelen telefon gelir. Yasemin, Cem’i gönderdikten sonra Şirin ortadan kaybolur.

Serpil’den kurtulup artık bu işleri yapmak istemeyen Şirin, gizlice Serpil’in ofisine girip kendisine ait senetleri ve Yasemin’e ait senetleri alıp gider. Bunu öğrenen Serpil’in adamından dayak yer. Evini satıp, Serpil’e olan borcunu ödeyip kurtulmak isteyen Şirin, parasını paravan bir şirkete kaptırdığını öğrenir.

Yasemin, Şirin’in bankadan çektiği krediye kefil olduğu için evine icra gelir. Cem, Yasemin’i bir eylence mekanına götürür. Orada Cem’in kardeşi Yasemin’i tekneden tanır. Arda, gidip annesine abisinin bir hayat kadını ile birlikte olduğunu söyler. Oda halasına durumu anlatır.

Birkan’ı üstleri Yasemin’in ifadesinin dosyada olmadığı için sıkıştırdığı için ona benzer birini bulup dosyası gönderir.Mehmet, CEO olmak için Serpil’le konuşup bir toplantı olduğunu Yasemin’i istediklerini söyler. Şirket’in Alman CEO’suna muhteşem bir gece yaşatacağını söyleyen Mehmet, bu toplantıdan Cem’in haberinin olmasını sağlar. Cem kendisinden habersiz bir toplantı düzenlendiği duyup otele gider. Yasemin, adamla buluşur ve neden başka kimse olmadığını sorar. Adam Yasemin’e asılmaya başlar.

 Leke 5..Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Yasemin Yine Zor Durumda Kalacak!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler