Ana SayfaDizilerÇarpışma 21. Bölüm Özeti! Kadir Bu Seferde Annesi İle Sınanıyor!

İlgili Postlar

Çarpışma 21. Bölüm Özeti! Kadir Bu Seferde Annesi İle Sınanıyor!

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Çarpışma 21. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümü nefesler tutularak izlendi. Kadir, babasının Cansız olduğunu öğreniyor. Kadir, babasını köşeye sıkıştırıyor ama kaçışı olmadığını bilen Cansız, bu seferde oğlunu annesi ile tehdit ediyor. Annesine dokunmayacağını söz veren Cansız sözünü tutmuyor. Kadir bu seferde annesi ile sınanıyor.

Perşembe Dizileri 2019

Kadir Bu Seferde Annesi İle Sınanıyor!

Kadir, Cansız’ı tuttuğu yerden almaya gittiğinde, peşinden tüm ekip ve Veli takip eder. Büyük bir çatışmanın ardından Cansız, gözden kaybolmayı başarır. Zeynep ile Asiye’nin içini kurt kemirir. Zeynep bir an önce Cansız’ın babası olduğunu söylemek ister ama bir türlü cesaret edemez. Kadir, eve geldiğinde telefon gelir ve Yakup’un öldüğü haberini alır. Meral’in annesi bu haberi duyduğunda kızına Yakup’un yanarak öldüğünü söyler. Meral’de, annesine ona fazla ateşle oynamamasını söylemiştim der.

ÇARPIŞMA 21. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU!

Cansız, Veli’yi arayarak kendisini öldüremediğini söylüyor. Daha da Veli’yi çıldırtmak için annesinin ölmeden önce neler konuştuğunu anlatıyor. Cansız, Veli’nin kendisini öldüremeyeceğini, nasıl kendisi babasını öldürdüyse Kadir’in de kendisini öldüreceğini, tabi becerebilirse diyor.

Asiye, Zeynep’le konuşuyor. Ona, onların iyiliği için ne gerekiyorsa onu yapacağını söylüyor. Kadir, annesinin adına mezar tapusu olup olmadığını araştırıyor. 7 yaşındayken silahlı saldırıda öldürülen Murat isminde bir abisi olduğunu öğreniyor.

Zeynep, Kadir’le baş başa bir yemek yemek için bir plan yapar ama gittikleri yerde yer olmadığını öğrenince, Kadir, Zeynep’i çok sevdiği doğayla baş başa bir ortama götürür. Dalga ve Martı seslerinin olduğu ortamda ikili romantik bir akşam geçirirler. Kadir, Zeynep’e elleri ile mangal yakar. Zeynep, artık Kadir’le evlenmek istediğini, bir ömür onunla birlikte olmak istediğini kendisine itiraf eder. Sabah Kadir’e telefon gelir gitmek zorunda kalır. Kadir, Zeynep’ten özür dileyip onu çok sevdiğini söyler.

Cansız, Asiye’nin kapısına gelip boğazını sıkar ve oğlunun evine geldiğini söyler. Ona kaç gün kaç gün saat yaşadığını söyler. Asiye, oğlunu ondan korumak için kendisinden bile mahrum bıraktığını söyler.Kadir, Cansız’ı yakalar ona baba diyemeyeceğini, karısını ve evladını aldığını söyleyip silah dayadığında, Kadir’in karşısına Asiye’yi çıkarır. Onu serbest bırakacağını söz verir. Tam dışarı çıkarken Asiye’nin başına kurşun sıkar.

 

 Çarpışma 21. Bölüm Ön İzleme Geldi! Kadir Ölmüş Bir Abisi Olduğunu Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler