Ana SayfaDedikoduKenan Doğulu'dan Boşanma Açıklaması

İlgili Postlar

Kenan Doğulu’dan Boşanma Açıklaması

Bir süredir ayrılma haberleri ile gündemde olan Kenan Doğulu ve Beren Saat cephesinde her gün yeni bir gelişme meydana geliyor. Geçtiğimiz günlerde soru yağmuruna tutulan Kenan Doğulu dayanamayıp suskunluğunu bozdu. Kenan Doğulu’dan boşanma açıklaması geldi.

Ayrı Ayrı Görüntüleniyorlar

Geçtiğimiz gün caz festivaline giden Kenan Doğulu’nun konser çıkışında yanında Beren Saat’in olmaması gözlerden kaçmadı. Basının sorduğu sorular karşısında yüzü düşen Kenan Doğulu, kendisine yöneltilen ayrılık sorularının hiçbirini yanıtlamadan aracına binerek uzaklaşmıştı.

Boşanma haberlerinin başkahramanı Beren Saat: Henüz netleşen bir şey yok

Beren Saat’le Kenan Doğulu Ayrılacak Mı?

Beren Saat‘in son zamanlarda mutsuzluğu gözlerden kaçmıyor. Paylaşımlarındaki imaların yanı sıra geçtiğimiz gün Beren Saat’in evi terk ettiği iddiaları ortaya çıkmış ve ikilinin arkadaşları da çiftin arasının açık olduğu yönünde açıklamalar yapmıştı. Bunların üzerine ise Beren Saat’in yeniden eski sevgilisiyle görüşmesi kafaları iyice karıştırdı.

Beren Saat Kimdir?

Kenan Doğulu’dan Boşanma Açıklaması

Kenan Doğulu ikili hakkında çıkan haberlere suskunluğunu bir kez daha bozarak yanıt verdi. Bir sorunları olmadığı ve keyiflerinin gayet yerinde olduğunu söyleyen Kenan Doğulu,”Yaptığınız haberler üzüyor. Telefonlarımız susmuyor.” diyerek ikilinin birlikte görüntülenmemesinin nedenin eşinin setteki yoğunluğu olduğunu söyledi.

Kenan Doğulu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler