Ana SayfaÜnlülerİbrahim Kutluay, Ödenmiyor Denen Nafakanın Dekontlarını Paylaştı!

İlgili Postlar

İbrahim Kutluay, Ödenmiyor Denen Nafakanın Dekontlarını Paylaştı!

İbrahim Kutluay, eski eşinin “Çocukların nafakaları ödemiyor” iddiası üzerine Ödenmiyor Denen Nafakanın Dekontlarını Paylaştı!

​İbrahim Kutluay Kimdir?

Geçtiğimiz Mart ayında boşanan Demet Şener ve İbrahim Kutluay çiftinin iki çocuğu için ödemesi gereken Nisan ayı nafakası, 32 bin 500 TL’nin ödenmediği Demet Şener tarafından itiraf edilmesiyle icra takibi başlatıldı.

Demet Şener Kimdir?

Demet Şener: Böyle yüzsüzlük görmedim!

Geçtiğimiz günlerde İbrahim Kutluay, atılan iddiaları yalanlayarak“Nafakayı ödemediğime dahil bir beyanda bulundu bende nafakayı ödediğime dair dekontları mahkemeye sundum.” şeklinde konuştu. Basın’da ortaya çıkan bir çok iddiayı da mahkemeye sunmuş olduğu dekontları paylaştı.

İbrahim Kutluay, yaptığı açıklamanın ardından hatta Demet Şener bağlandı, yapılan iddialara “Anlaşmamızda her ayın 1’inde nafaka yatacak ayın 15’inde değil. Ben icra kararını başlattıktan saatler sonra yatırdı. hala yatmadı hadi çıkarsın dekontları. Ben hayatımda böyle bir yüzsüzlük arsızlık görmedim” şeklinde cevap vererek kendini savundu.

İbrahim Kutluay Dekontları Yayınladı!

İbrahim Kutluay, basın açıklaması yaparak “Demet Şener’in 08.05.2019 tarihli beyanlarına karşı, gerekli açıklamalarda bulunmuş; fakat konunun detaylarına girmemiştim. Demet Hanım’ın açıklamalarına karşı cevapları ile söylemlerim mutlak doğrulandı; fakat yine de biraz daha ayrıntı vermeyi uygun gördüm.Konuyla ilgili dokümanları aşağıda bilgilerinize sunarım.” şeklinde yaptığı konuşmanın ardından İbrahim Kutluay Dekontları Yayınladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler