Ana SayfaDedikoduEdis'ten Ortalığı Kızıştıracak İddia

İlgili Postlar

Edis’ten Ortalığı Kızıştıracak İddia

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında olan Edis’ten ortalığı kızdıracak iddia geldi. Geçtiğimiz Aleyna Tilki ile aynı uçakta seyahat eden Edis, sosyal medyadaki paylaşımıyla gündeme bomba gibi düştü. Paylaşımı bazı hayranları tarafından espri olarak değerlendirilse de, bu paylaşımın bir çok ismi kızdıracağı kesin…

Hem İş Hem Tatil

Bir dondurma reklamı için reklam müziği çıkaran Aleyna Tilki yayınladığı şarkıyla büyük bir başarı elde etti. Zamanın çoğunu yurt dışı tatillerinde geçiren Tilki, yoğunluğun stresini üzerinden atmak için tatil rotası olarak New York’u tercih etti. Uzun zamandır yurt dışı projeleri ile ilgilenen Aleyna Tilki’nin aynı zamanda Warner Music Group’la da bir görüşmesi olduğu söyleniyor.

Edis: Beynim Kaldırmadı Konservatuvarı Bıraktım!

Edis Dünyaya Açılmayı Hedefliyor

Edis Görgülü geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda yakın zamanda yabancı dillerde şarkılar çıkaracağını açıklamıştı. Bunun için farklı müzik şirketleriyle görüşmeler sağlayarak yeni müzik alt yapılarını deneyen Edis sık sık yurt dışı görüşmelerine gitmişti. Edis’in bu gezisinin tatil mi yoksa iş amaçlı mı olduğu hakkında henüz bir açıklama gelmedi.

Edis Görgülü Kimdir?

Edis’ten Ortalığı Kızıştıracak İddia

Aleyna Tilki ile yolculuk eden Edis, “Uçak düşerse Türk popu bitiyor.” açıklamasıyla bir hikaye paylaştı. Aleyna Tilki tarafından da “Çünkü biz bu uçaktayız.” yorumu ile paylaşılan fotoğraf gündeme bomba gibi düştü. Tepki çeken bu paylaşıma karşılık Edis’in paylaştığı bir fotoğrafın altına “Türk popu bitiyor diye ateşli tartışma başlatan genç şömine başında.” yorumuyla fotoğraf paylaşması ise ortalığı sakinleştirmek yerine daha da kızıştırdı.

Aleyna Tilki Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler