Ana SayfaDedikoduKenan Doğulu "Boşanmıyoruz" Dedi, Beren Saat Eski Sevgilisiyle Fotoğraf Paylaştı!

İlgili Postlar

Kenan Doğulu “Boşanmıyoruz” Dedi, Beren Saat Eski Sevgilisiyle Fotoğraf Paylaştı!

Bir süredir boşanma iddiaları ile magazin gündeminden düşmeyen Beren Saat ve Kenan Doğulu arasında sular durulmuyor. Kenan Doğulu “boşanmıyoruz” diye açıklama yaptıktan sonra Beren Saat’ten olay paylaşım geldi! Tüm detaylar haberimizde…

Kenan Doğulu “Boşanmıyoruz” Dedi, Beren Saat Eski Sevgilisiyle Fotoğraf Paylaştı!

Beren Saat’in doğum gününde paylaşımının ardından, zaman zaman sosyal medya hesabında tuhaf paylaşımlar hem hayranlarını üzdü, hem de Kenan Doğulu ile boşanma haberlerini de beraberinde getirdi. Çift bu tür sorular kendilerine yönelince sessiz kalmayı tercih etmeleri dikkatlerden kaçmadı. Peki, Kenan Doğulu hangi açıklamayı yaptı? Beren Saat bunun üzerinde hangi paylaşımda bulundu?

Kenan Doğulu:”Boşanmıyoruz”

Seren Serengil Kenan Doğulu ve Beren Saat boşanmasının nedenini açıkladı!

İkili hakkında çıkan boşanma haberlerine Kenan Doğulu’dan yanıt geldi. Bir sorunları olmadığı ve keyiflerinin gayet yerinde olduğunu söyleyen Kenan Doğulu,”Yaptığınız haberler üzüyor. Telefonlarımız susmuyor.” açıklamasında bulundu. Kenan Doğulu, Beren Saat’in sette yoğun zamanlar geçirdiği için beraber görüntülenmediklerini ekledi.

Kenan Doğulu’dan Boşanma Açıklaması

Beren Saat Eski Sevgilisiyle Fotoğraf Paylaştı! Sosyal Medya Bir Anda Karıştı

Beren Saat Kimdir?

Kenan Doğulu Kimdir?

Kenan Doğulu’nun bu açıklamasından sonra Beren Saat’ten ilginç bir paylaşım geldi. Saat, trafik kazasında hayatını kaybeden Efe Güray’la fotoğrafını sarı kalp emojisiyle paylaştı. Bu fotoğraf kısa süre içerinde sosyal medyada yayıldı. Kenan Doğulu’nun güzel haberi paylaşmasının ardından, Beren Saat’ten gelen bu paylaşım herkesin kafasını karıştırdı.

Beren Saat Kayınvalidesi İle Herkesin Ortasında Tartıştı!

Kenan Doğulu "Boşanmıyoruz" Dedi, Beren Saat Eski Sevgilisiyle Fotoğraf Paylaştı!
Kenan Doğulu “Boşanmıyoruz” Dedi, Beren Saat Eski Sevgilisiyle Fotoğraf Paylaştı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler