Ana SayfaÜnlülerPelin Akil'den Duygulandıran Hamilelik Paylaşımı

İlgili Postlar

Pelin Akil’den Duygulandıran Hamilelik Paylaşımı

İkiz bebeklerini dünyaya getiren Pelin Akil, hamilelikten sonra yapmış olduğu duygusal paylaşımla takipçilerini duygulandırdı. Hamile görüntülerini paylaşan Pelin Akil, anne adaylarına seslendi. İşte Pelin Akil’in duygulandıran paylaşımı!

Oyuncu Pelin Akil, İkiz Bebeklerine Kavuştu..

Pelin Akil’den Duygulandıran Hamilelik Paylaşımı

Anıl Altan ile birlikte sosyal medya hesaplarını çok sık kullanan ünlüler arasında yer alan Pelin Akil, tüm hamilelik sürecini takipçileriyle paylaştı. İkiz bebeklerine hamilelik süresinde yaşadığı zorlukları her seferinde takipçileriyle paylaşan güzel oyuncu, hamile kadınlara seslendi.

Pelin Akil Altan kimdir?

Hamilelik zamanlarının fotoğraflarını paylaşan Akil, duygusal bir yazı yazdı. “Şu hallerimin TBT olduğuna inanamıyorum. Karnı burnunda güzel anneler, biliyorum uyurken ne sağa ne sola dönebiliyorsunuz, yürürken aşağıya baskı oluyor ve sürekli oturmak istiyorsunuz, duygusal değişimler de cabası, sanki saat kurmuş gibi bazen daha gün bile ağarmadan ayağa dikiliyorsunuz, belki eşiniz uyurken siz evde kaç tur dönüyorsunuz, kasılmalar ağrılar falan da filanlar, hepsini riskli gebelik olduğundan fazlasıyla ve daha da ayrıntılı yaşadım. Ama sonu o kadar güzel ki.” sözleriyle şuanda anne adayı olan kadınlara desteğini esirgemedi.

Anıl Altan askere gitti! Pelin Akil Altan, eşini birliğine böyle teslim etti…

Sözlerine devam eden güzel oyuncu, “Oyun gibi level level değişen zorluklar, bir maraton bitiyor diğeri başlıyor. Ama dediğim gibi çok güzel. Oyunun sonunda prensese veya küçük prensinize kavuşunca her şey bir başka tatlı olacak. Bu günler geçecek, bana inanın ve bırakın bu günlerinizin de tadını çıkarın ve o güzel karnınızla daha çok fotoğraf çekilin.” ifadelerini kullandı.

Anıl Altan Kimdir?

Pelin Akil'den Duygulandıran Hamilelik Paylaşımı
Pelin Akil’den Duygulandıran Hamilelik Paylaşımı

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler