Ana SayfaÜnlülerAnıl Altan askere gitti! Pelin Akil Altan, eşini birliğine böyle teslim etti...

İlgili Postlar

Anıl Altan askere gitti! Pelin Akil Altan, eşini birliğine böyle teslim etti…

Ünlü oyuncu Anıl Altan askere gitti. Anıl Altan, askerlik görevini yerine getirmek için birliğine teslim oldu. Pelin Akil Altan, eşini birliğine kendi elleri ile teslim etti. Pelin Akil Altan, o anları sosyal medya hesabından nasıl paylaştı? Detaylar haberimizde…

Pelin Akil, sokak ortasında eşi Anıl Altan ile kavga etti mi? İlk açıklama geldi!

Anıl Altan askere gitti

Yakışıklı oyuncu Anıl Altan, bedelli askerlik görevini yerine getiriyor. Bedelli askerlikten yararlanacak olan Anıl Altan, bedelli askerliğin ilk celbinde birliğine teslim oldu.

Anıl Altan kimdir?

Anıl Altan asker tıraşı oldu

Askerlik görevini yerine getirecek olan yakışıklı oyuncu Anıl Altan, askerlik için hazırlıklarını yaptı. İlk iş, saçlarını ve sakallarını kestirmek oldu.

Pelin Akil Altan kimdir?

Pelin Akil Altan, eşi Anıl Altan’ı askere gönderdi

Askere giden Anıl Altan’ı, eşi Pelin Akil Altan uğurladı. Altan’ı, birliğine kadar teslim den Pelin Akil Altan, bu anları sosyal medya hesabından paylaştı. Eşi ile vedalaşırken çekilen bir pozu sosyal medya hesabından paylaşan Altan, paylaşımına “Ayrılık yok, benim yiğidim asker oldu.” notu ile paylaştı.

İşte Anıl Altan’ın asker fotoğrafı

Pelin Akil Altan ve Anıl Altan çifti hakkında ayrılık iddiaları

Pelin Akil Altan ve Anıl Altan çifti, bugünlerde sokak ortasında kavga ettikleri haberleri ile gündeme gelmişti. Anıl Altan ve Pelin Akil Altan çiftinin gittikleri bir kafede aniden kavgaya tutuştuğu, etraftaki meraklı bakışlara aldırış etmeden birbirlerine girdikleri iddia edilmişti. Hatta, Pelin Akil Altan’ın masadan aniden kalkıp gittiği ve Anıl Altan’ı orada tek başına bıraktığı iddia edilmişti. İddialar hakkında açıklama yağan Pelin Akil Altan, iddiaları “Böyle bir şey olmadı, tüm sevenler ayaklanmış üzülmüş. Ben de düzeltme yapayım içinizi rahatlatayım dedim. Hatice Pelin, rahmetli anneannemle fotoğraflarımızı koymuş sayfasına, duygulanıp kimseye göstermeden ağlamaya çalışmıştım. Ama gören casuslar olup üzerine yanlış haber çıkarmışlar. Yoksa mekanı terk etmek, Anıl’la ayrılmak gibi bir şey söz konusu değil!” şeklinde açıklaması ile yalanlamıştı.

Anıl Altan, bedelli askerlik görevini yerine getiriyor. Anıl Altan, birliğine teslim oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler