Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki'ye icra şoku!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki’ye icra şoku!

Aleyna Tilki’ye icra şoku! Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, şimdi de haciz haberleri ile gündeme geldi. Aleyna Tilki’nin babasına haciz işlemi uygulanacağı iddiaları gündemde bomba etkisi yarattı. Aleyna Tilki’nin babasına neden haciz geliyor? Olayın iç yüzünde neler yatıyor? Detaylar haberimizde…

Aleyna Tilki, ‘Emrah Karaduman gönderdi’ dediği çiçeği kendisi mi aldı?

Aleyna Tilki haciz haberleriyle gündemde

Son günlerde Emrah Karaduman ile ayrıldığı haberleri ile gündemde olan Aleyna Tilki, şimdi de haciz haberleri ile gündeme geldi. Aleyna Tilki, bu kez de “babasının evine icra takibi başlatıldı” haberleriyle gündeme damgasını vurdu.

Aleyna Tilki kimdir?

Aleyna Tilki’nin babasına haciz geldi iddiası

Aleyna Tilki’nin babası Mehmet Tilki’ye kredi borçları nedeniyle evine icra takibi başlatıldığı iddia edildi. İddialara göre; baba Mehmet Tilki’nin 2015 yılından kalan 15 bin lira borcu, faizi ile birlikte 25 bin lirayı buldu. Haciz memurlarının, önümüzdeki günlerde icra için Mehmet Tilki’nin evine gideceği iddia edildi.

Aleyna Tilki babasıyla görüşmiyor mu?

Aleyna Tilki’nin babası Mehmet Tilki, annesi Havva Öztel ile geçtiğimiz Ocak ayında anlaşmalı olarak boşanmıştı. Aleyna Tilki’nin, boşanmanın ardından babası ile uzun süredir görüşmediği iddia edildi. Hatta, Aleyna Tilki geçtiğimiz mart ayında babasını yurt dışı konserine götürmek için business class uçak bileti almış, ancak daha sonra bu bileti ekonomi sınıfına çevirmişti.

Aleyna Tilki’nin babasına haciz işlemi uygulanacağı iddiaları gündemde bomba etkisi yarattı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler